Nieuwsberichten

 1. BisouAwards_Website_article_300x200.png

  Met de Bisou Awards krijgt België er een glamoureuze awardshow bij, een die de crème de la crème van de Belgische influencer wereld en de synergie tussen influencers en merken in de bloemetjes zet. Want de tijden dat influencer marketing een verwaarloosbaar onderdeel waren van een marketing campagne zijn lang vervlogen. Vandaag zie je ijzersterke influencercampagnes verschijnen die hoge toppen scheren creatief én in bereik. Tijd om die initiatieven de nodige erkenning te geven. Met de steun van de Influencer Marketing Alliance, powered by FeWeb.

  Lees meer over "Bisou Awards vieren influencer marketing op 16 oktober"

  Tags:

 2. MeetUp_NIS2_Website_article_300x200.png

  Vele digitale professionals en agencies ontzorgen hun klanten met de registratie van domeinnamen en het hosten van hun sites en applicaties. Maar deze dienstverlening staat vandaag op de helling: de NIS2-wetgeving verplicht digitale professionals en agencies tot het het respecteren van bijkomende cyber security regels. In deze video geven Roeland Lembrechts (Sirius Legal) en Bart Mortelmans (Bereas) uitleg bij de verplichtingen en mogelijke problemen.

  Lees meer over "Video: wat met domeinnamen en hosting onder NIS2?"

  Tags:

 3. Accessibility_Website_article_300x200.png

  Meer dan 260.000 Europese websites werden recentelijk getest op toegankelijkheidsproblemen. De Digital Trust Index maakte een ranking. Voor België werden 7.408 pagina's geëvalueerd. De resultaten zijn zorgwekkend: 94% van de geteste websites voldoen niet aan de toegankelijkheidseisen, wat miljoenen gebruikers benadeelt. Dit is een serieus probleem, vooral nu de Europese Toegankelijkheidswet (European Accessibility Act) over een jaar van kracht wordt, op 28 juni 2025. Deze wet zal toegankelijkheidseisen afdwingen voor essentiële producten en diensten, en bedrijven en organisaties riskeren boetes als ze niet voldoen.

  Lees meer over "94% van de Belgische websites voldoen niet aan toegankelijkheidseisen"

  Tags:

 4. Finance_Website_article_300x200.png

  Heeft u een start-up met een baanbrekende oplossing die de markt nodig heeft, maar bent u nog niet klaar om op te schalen? VLAIO biedt een geweldige kans om uw groei te ondersteunen met een aantrekkelijke subsidie. Onze All About Experts zet alles voor u op een rijtje.

  Lees meer over "Grijp uw kans: subsidie voor disruptieve start-ups van VLAIO"

  Tags:

 5. EmailBenchmark2024_Website_article_300x200.png

  Dinsdag of donderdag om 11u in november: dat is het meest populaire moment om in België een e-mailing te versturen. Zowat 40% van deze e-mailings wordt geopend, wat boven het wereldwijde gemiddelde van 33,89% ligt. Ook de click to open rate ligt met 12% boven het gemiddelde van 8,7%. De click through rate in België bedraagt bijna 5%. Dat blijkt uit de GDMA Email Benchmark performantie van commerciële e-mailings in bijna 30 landen vergelijkt.

  Lees meer over "Research: de performantie van e-mailmarketing in cijfers"

  Tags:

 6. Bucakroo_Newsletter_ArticleVisual_440x320.png

  Online payment provider Buckaroo werkt graag met digital agencies. Zij kennen de noden van de klant en weten precies welke tools hun webshops krachtiger maken. Buckaroo verlengt het partnership met FeWeb en wil hun kennis op vlak van innovatie en gebruiksvriendelijkheid uitwisselen met de FeWeb-leden. 

  Lees meer over "Buckaroo verlengt en verdiept samenwerking met FeWeb"

  Tags:

 7. Finance_Website_article_300x200.png

  Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar de Kamer heeft onlangs een belangrijke stap gezet om kleine ondernemingen in België te ondersteunen door een wet te stemmen die de criteria waaraan een onderneming moet voldoen om als ‘klein’ te worden beschouwd wijzigt. Hierdoor worden meer ondernemingen als klein beschouwd en genieten ze van extra fiscale en sociale voordelen. All About Experts legt het uit in dit artikel.

  Lees meer over "Ondernemen: deze nieuwe voordelen kan je toepassen voor jouw bedrijf dankzij wetswijziging"

  Tags:

 8. MessageACCFEWEB_Website_article_300x200.png

  Naar aanleiding van het recente faillissement van Influo, het Gentse platform voor influencermarketing, houden zowel de ACC als FeWeb eraan alle betrokken partijen gerust te stellen.

  Lees meer over "ACC en FeWeb kaderen faillissement Influo"

  Tags:

 9. cOPYRIGHT_Website_article_300x200.png

  Minister van Financiën Vincent Van Peteghem haalt zijn slag thuis: het fiscaal regime voor auteursrechten mag beperkt worden door sommige domeinen uit te sluiten. Een financiële aderlating voor heel wat werknemers en werkgevers in de IT-sector, maar de rechtsonzekerheid blijft voortbestaan voor alle creatieve talenten in onze digitale sector. Sirius Legal analyseerde het arrest van het Grondwettelijk Hof en geeft mee welke impact het heeft voor digitale agencies en creatieve beroepen. 

  Lees meer over "Het Grondwettelijk Hof hakt de knoop door: geen auteursrechtenregime meer voor softwareontwikkelaars"

  Tags:

 10. Influencer MM event.jpg

  Authenticiteit, dat is de kern van influencer marketing. Dat bleek nog maar eens te meer tijdens de drie panelgesprekken over trends, AI en responsible influencing tijdens de Stellar Influence Talks. Zo'n 150 deelnemers woonden dit event van FeWeb-lid Stellar bij, ondersteund door FeWeb | Influencer Marketing Alliance, ACC Belgium en MediaMarketing.

  Lees meer over "Wrap-up van het influencer marketing event over trends, AI en responsible influencing"

  Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten