Over de FeWeb-activiteiten

Digitale professionals bijeenbrengen om nieuwe toepassingen, inzichten en trends te delen, om te netwerken of om hard & soft skills bij te brengen: daar draait het om bij de FeWeb-activiteiten.

Je vindt alle activiteiten terug in de Agenda, onderverdeeld in Academy, Meetings, FeWeb Events en Partner Events.

Academy: opleidingen op maat van webbedrijven

De FeWeb Academy biedt korte opleidingen op vlak van tech, marketing en management. Dezelfde onderwerpen brengen we meermaals per jaar in de diverse regio's in het land. De sessies zijn beperkt tot 15 deelnemers om de kwaliteit en de interactie te bevorderen. FeWeb-lidbedrijven genieten van een voordeelprijs.

Dankzij onze samenwerking met 2Mpact genieten onze deelnemers van de tussenkomst van de KMO-portefeuille (30 tot 40% korting). Bedrijven die aangesloten zijn bij het Paritair Comité 227 voor de Audiovisuele Media kunnen gebruik maken van de Mediarte opleidingspremies (enkel voor bedrijven met zetel in Vlaanderen). Samen kan maximaal 50% van de deelnameprijs gerecupereerd worden. Ook het opleidingsfonds van het Paritair Comité 200 Cevora biedt opleidingspremies aan, net zoals het Brussels Gewest

Meetings: eXperience Labs & Task Forces

Het delen van kennis onder digitale ondernemers en professionals staat centraal bij FeWeb. De FeWeb eXperience Labs (XL) brengen een kleine groep van leden op regelmatige basis samen volgens een specifieke thematiek. Ofwel staat het digitaal ondernemen centraal (XL-groep Digital Agencies, Freelancers,...), ofwel een bepaalde sector (E-commerce, data & security,...) ofwel een bepaalde uitdaging (digital strategy,...). De deelname hieraan is betalend, maar komt wel in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Om alle FeWeb-activiteiten te organiseren, doet FeWeb graag beroep op heel wat experts onder de leden. Zo bestaan er werkgroepen die de events en de opleidingen vorm geven, maar ook rond andere thema's zoals de Gedragscode of werkgeverstopics. 

Je vindt hier meer informatie over onze Expert Groups en Task Forces.

De FeWeb Events

  • Lokale MeetUps
    Met de FeWeb MeetUps brengen we digitale professionals tijdens een avond samen rond een specifiek thema in een bepaalde regio. Zowel ondernemerschap als de digitale business komt aan bod. Met de Tech MeetUps richten we ons ook tot de developers. Deelname voor de leden is gratis. 

  • Het SummerEvent
    In juni inspireren FeWeb-leden elkaar tijdens het SummerEvent: dynamische sessies in de namiddag gevolgd door een barbecue in de regio rond Brussel. Een ideaal moment voor onze Nederlandstalige en Franstalige leden om het nuttige met het aangename te koppelen.

  • Het FeWeb Congress & Awards
    Elk jaar in december biedt het FeWeb Congress cases en insights in het namiddagprogramma, gevolgd door keynotes en de uitreiking van de FeWeb Excellence Awards in de avond. Deze Awards bekronen de technisch meest performante websites die het afgelopen jaar door de FeWeb-leden ontwikkeld werden. Dit Engelstalig evenement heeft plaats in de Brusselse regio.

De Partner Events

Evenementen die voor onze sector interessant zijn en die een specifiek ledenvoordeel bieden zijn onze Partner Events.

Als co-founder participeert FeWeb in EcommerceXpo dat jaarlijks plaatsheeft in zowel Kortrijk als Luik. FeWeb biedt er inspiratiesessies aan gegeven door onze expert-leden aan e-commerce ondernemers. 

Wie kan deelnemen?

Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan de FeWeb-activiteiten, met uitzondering van de Expert Groups en Task Forces. Leden nemen ofwel gratis deel ofwel aan ledenvoordeeltarief. 

Sponsoring

Wil je je bedrijf het hele jaar of op één moment in de kijker zetten, dan biedt FeWeb de mogelijkheid tot sponsoring aan. 

Contacteer Patrick:
patrick@feweb.be
0475 330871

Suggesties of vragen?

Dan is Tara je contactpersoon:
tara@feweb.be
09 324 77 71

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten