Over de FeWeb-activiteiten

Digitale professionals bijeenbrengen om nieuwe toepassingen, inzichten en trends te delen, om te netwerken of om hard & soft skills bij te brengen: daar draait het om bij de FeWeb-activiteiten.

Je vindt alle activiteiten terug in de Agenda, onderverdeeld in Academy, Meetings, FeWeb Events en Partner Events.

Academy: opleidingen op maat van webbedrijven

De FeWeb Academy biedt korte opleidingen op vlak van tech, marketing en management. Dezelfde onderwerpen brengen we meermaals per jaar in de diverse regio's in het land. De sessies zijn beperkt tot 15 deelnemers om de kwaliteit en de interactie te bevorderen. FeWeb-lidbedrijven genieten van een voordeelprijs. Tussenkomst van de KMO-Portefeuille en andere opleidingspremies is mogelijk.

eXperience Labs: kennisdeling onder leden

Het delen van kennis onder digitale ondernemers en professionals staat centraal bij FeWeb. De FeWeb eXperience Labs (XL) brengen een kleine groep van leden op regelmatige basis samen volgens een specifieke thematiek. Ofwel staat het digitaal ondernemen centraal (XL-groep Digital Agencies, Freelancers,...), ofwel een bepaalde sector (E-commerce, data & security,...) ofwel een bepaalde uitdaging (digital strategy,...). De deelname hieraan is betalend, maar komt wel in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Over de KMO-Portefeuille en de opleidingspremies

Dankzij onze samenwerking met 2Mpact genieten onze deelnemers van de tussenkomst van de KMO-portefeuille (20 tot 30% recuperatie). Hoe dit systeem werkt, leggen we in dit schema uit.

Bedrijven die aangesloten zijn bij het Paritair Comité 200 kunnen gebruik maken van de opleidingspremie van Cevora. Bedrijven gelegen in het Brussels Gewest kunnen genieten van een tegemoetkoming van minimum 40% (minimale tussenkomst moet 500€ bedragen). 

Meetings: Events & Task Forces

De FeWeb Events

  • Lokale MeetUps
    Met de FeWeb MeetUps brengen we digitale professionals tijdens een avond samen rond een specifiek thema in een bepaalde regio. Zowel ondernemerschap als de digitale business komt aan bod. Deelname voor de leden is gratis. 

  • Het SummerEvent
    Leden inspireren leden: dat is de rode draad van het FeWeb SummerEvent: dynamische sessies in de namiddag gevolgd door een barbecue in de regio rond Brussel. Een ideaal moment voor onze Nederlandstalige en Franstalige leden om het nuttige met het aangename te koppelen.

  • De Awards
    Jaarlijks bekroont FeWeb de knapste cases van het jaar met de FeWeb Excellence Awards. Het corona-virus zorgde voor een pauze in de Awards maar die werd opgevuld door de Digital Champs Cases Gallery.

De Partner Events

Evenementen die voor onze sector interessant zijn en die een specifiek ledenvoordeel bieden zijn onze Partner Events.

De Task Forces

Specifieke topics zoals HR, Talent maar ook de voorbereiding van de activiteiten komen aan bod in Task Forces. Wil je actief deelnemen, neem dan hier een kijkje.

Wie kan deelnemen?

Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan de FeWeb-activiteiten, met uitzondering van de Expert Groups en Task Forces. Leden nemen ofwel gratis deel ofwel aan ledenvoordeeltarief. 

Sponsoring

Wil je je bedrijf het hele jaar of op één moment in de kijker zetten, dan biedt FeWeb de mogelijkheid tot sponsoring aan. 

Contacteer Patrick:
patrick@feweb.be
0475 330871

Suggesties of vragen?

Dan is Tara je contactpersoon:
tara@feweb.be
09 324 77 71

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten