Aan de slag met jouw uitdagingen

Met de eXperience Labs (XL) haal je meer uit je FeWeb-netwerk. Door samen met agency leaders van andere FeWeb-lidbedrijven kennis en ervaringen over het runnen van je bedrijf uit te wisselen, kom je tot nieuwe inzichten, leer je over andere aanpakken en werk je samen aan mogelijke oplossingen. 

eXperience Labs helpen je uitdagingen aan te gaan

De eXperience Labs zijn kleine groepen van digitale professionals die net die topics bespreken die voor jou van belang zijn. Dat doen we met maandelijkse meetings, soms met een externe expert als dat een meerwaarde heeft. Maar soms ook enkel onder elkaar. Elke groep bepaalt zelf de topics en de aanpak.

Welke topics?

Welke meerwaarde biedt zelfsturing en hoe ver ga je hierin? Hoe trek je de juiste talenten aan en stimuleer je de ontwikkeling van skills? Hoe werkt een adviesraad en zorg je ervoor dat het een succes wordt? Hoe verloopt een fusie en welke ervaringen hebben agencies hierover?  

Welke groepen?

In juni 2024, lanceren we twee groepen. De ene meer gefocust op marketing agencies, de andere op web development agencies. Ook qua locatie trachten we in twee groepen te werken: de regio Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen enerzijds en de regio Limburg, Kempen en Vlaams-Brabant anderzijds. 

>> Interesse om aan deel te nemen? Contacteer Patrick Marck van FeWeb
>> Benieuwd wat de deelnemers zelf vinden van de eXperience Labs? Bekijk deze video.

Next steps

  • We starten steeds met een kick-off sessie waar je samen met je collega's de doelstellingen en concrete output van je groep bepaalt of je kan aansluiten aan een bestaande groep. Deze sessie is gratis. 
  • Vervolgens start het eXperience Lab, waarbij we mikken op 6-tal meetings per halfjaar (tenzij je het anders bepaalt in jouw groep).
  • Elke eXperience Lab heeft een ambassadeur die de meetings coördineert.
  • Enkel leden kunnen deelenemen aan de FeWeb XL-groepen. Je kan inschrijven voor meerdere groepen. Je kan ook verschillende personen laten deelnemen. 
  • De deelname aan de XL-groepen zal betalend zijn om de organisatiekosten te dekken. Bedrijven die de KMO-Portefeuille kunnen inzetten, kunnen 30% van de kost recupereren.

Wens je meer informatie?

Contacteer ons: patrick@feweb.be

Wat zeggen de deelnemers

"In de eXperience labs kom je met een selecte groep van bedrijfsleiders samen die gelijkaardige uitdagingen hebben maar anders aanpakken. Je kiest zelf welke topics er behandeld worden en doet zo inspiratie op om tussen ondernemers kennis uit te wisselen. Het doet je nog beter inzien wat jij anders doet en waarom, en waar je je bedrijf nog kan bijschaven. Het helpt je de volgende stap te zetten en je eigen missie en visie verder te verscherpen."

Jelle Van den Bergh
Founder & Design Director Wieni

Jeroen Buggenhoudt Conversal new.jpeg

"Via Xperience Labs kom je in contact met collega’s en deel je open informatie over de uitdagingen van vandaag. Op het eerste moment kan het afschrikken dat je info deelt met je concurrenten, maar na enkele sessies is het mij al duidelijk dat iedereen hier beter van wordt. Het is vooral spijtig voor de bedrijven die er niet bij zijn. Aanrader!”

Jeroen Buggenhoudt
Zaakvoerder Conversal

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten