Aan de slag met jouw uitdagingen

Als digitale professional vervul je vele verschillende en nieuwe rollen waarbij je niet enkel je vakkennis continu moet verdiepen en verbreden, maar ook moet werken aan je vaardigheden. Je zoekt naar innovatieve oplossingen, nieuwe werkmethodes of een efficiënte aanpak die jou én je klanten vooruit helpen.

Goed nieuws! Je bent niet alleen. Andere sectorgenoten worstelen met dezelfde uitdagingen of hebben reeds diverse oplossingen en methodes getest.

eXperience Labs helpen je uitdagingen aan te gaan

Nog beter nieuws: FeWeb lanceert de eXperience Labs. Kleine groepen van digitale professionals die net die topics bespreken die voor jou van belang zijn. Dat kan in de vorm van regelmatige meetings, een sessie met een expert of een opleiding met de juiste invalshoek, een event, etc. Elke groep bepaalt zelf de bestemming van de eXperience Lab en de weg er naar toe.

Van digital expert naar digital enabler

Zo vergroot je je vakkennis, verbeter je je vaardigheden ontwikkel je oplossingen en breid je je netwerk uit ten voordele van je eigen expertise en de meerwaarde naar de klant. Zo word je een Digital Enabler.

De eerste stap

Neem deel aan de FeWeb XL Survey: zo krijgen we inzicht in jouw uitdagingen en kunnen we aan de slag om per topic of per regio de eerste eXperience Labs op te starten. We houden je vervolgens persoonlijk op de hoogte!

>> Vul de survey in 

© FeWeb 2019
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten