Agenda

 1. 22 jun
  meeting
  FeWeb eXperience Lab: Digital Agencies (Extra Large)
  LogoXL_ExtraLargeAgencies_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Deze eXperience Lab brengt de bedrijfsleiders van digital agencies en webbureau's samen van extra large-sized bedrijven (min 25 personeelsleden). Kennisuitwisseling onder digitale ondernemers staat er centraal.

 2. 28 jun
  feweb event
  FeWeb CacheUp (NL)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  30' videocall om helemaal mee te zijn met dé issues van onze sector en de acties van FeWeb - exclusief voor FeWeb-leden. Een ideaal moment om ook jouw vragen te stellen. 

 3. 28 jun
  feweb event
  FeWeb CacheUp (FR)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Une vidéoconférence de 30 minutes pour être totalement au courant des dossiers de notre secteur et les actions de FeWeb - exclusivement pour les membres de la FeWeb. C'est aussi le moment idéal pour poser vos questions.

 4. 29 jun
  feweb event
  Meetup: De nieuwe BTW-regels voor e-commerce
  MeetUpVAT_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Op 1 juli 2021 vereenvoudigen de nieuwe BTW-regels de heffing op grensoverschijdende e-commerce. Webshops zijn verantwoordelijk om het juiste BTW-tarief aan te rekenen in B2B en de juiste prijs inclusief BTW te tonen in B2C. Zijn jouw webshopklanten voorbereid? Online Meetup in het Engels

 5. 01 jul
  meeting
  FeWeb eXperience Lab: Digital Agencies (Medium)
  MediumAgencies_Website_Event_Small_804x528.png

  Deze eXperience Lab brengt de bedrijfsleiders van digital agencies en webbureau's samen van medium-sized bedrijven (maximum 10 personeelsleden). Kennisuitwisseling onder digitale ondernemers staat er centraal.

 6. 21 sep
  academy
  Design sprint stap-voor-stap voor facilitators: van business probleem tot gevalideerd prototype in 1 week tijd
  Gentbrugge
  design_fluo.JPG Er zijn 10 plaatsen beschikbaar.

  In deze opleiding leer je aan de hand van een voorbeeld stap-voor-stap de verschillende aspecten van een design sprint. We nemen je door de 4 dagen waaruit de Design Sprint 2.0 is opgebouwd en laten je zien welke artefacten er iedere dag worden gemaakt om uiteindelijk tot een gevalideerde oplossing te komen. 

 7. 28 sep
  academy
  Boost Your Business Academy (NL)
  MeetUp_Boostbusiness_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

  Hoe kan je je bedrijf verder uitbouwen? In deze opleiding leer je de juiste vragen te stellen en je antwoorden om te zetten in acties. Onder begeleiding van een coach ga je stap voor stap te werk. Deze opleiding omvat 6 halve dag sessies tussen 28/9 en 21/12 inclusief een self-audit en een 1 on 1 coaching sessie.

 8. 28 sep
  academy
  Advanced Email Marketing Strategies
  Gentbrugge
  letterboxes_emailmarketing.jpg Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

  Als je het gevoel hebt dat je de essentie van e-mailmarketing onder de knie hebt en je je e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze cursus gegeven door Tamara Gielen iets voor jou.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten