Agenda

 1. 25 jan
  meeting
  FeWeb eXperience Lab: Digital Agencies (Medium)
  MediumAgencies_Website_Event_Small_804x528.png

  Deze eXperience Lab brengt de bedrijfsleiders van digital agencies en webbureau's samen van medium-sized bedrijven (maximum 10 personeelsleden). Kennisuitwisseling onder digitale ondernemers staat er centraal.

 2. 31 jan
  feweb event
  FeWeb CacheUp (NL)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  30' videocall om helemaal mee te zijn met dé issues van onze sector en de acties van FeWeb - exclusief voor FeWeb-leden. Een ideaal moment om ook jouw vragen te stellen. 

 3. 31 jan
  feweb event
  FeWeb CacheUp (FR)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Une vidéoconférence de 30 minutes pour être totalement au courant des dossiers de notre secteur et les actions de FeWeb - exclusivement pour les membres de la FeWeb. C'est aussi le moment idéal pour poser vos questions.

 4. 03 feb
  academy
  Web Accessibility Academy
  Online
  Accessibility_NL_Academy_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

  Door rekening te houden met de vereisten voor webtoegankelijkheid verhoog je je bereik met 15%. Want meer dan 1,5 miljoen Belgen hebben moeite met het gebruiken en begrijpen van het web. In 3 halve dagen (op 3, 8 en 10 februari) leert Bart van Anysurfer je hoe je toegankelijke projecten bouwt en zo hoger scoort in zoekmotoren.

 5. 08 feb
  academy
  The Legal Compliant Agency (NL)
  LegalEssential_Academy_Agency_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

  Hoe professionaliseer en optimaliseer ik de juridische werking van mijn bedrijf? Met deze online opleiding kom je niet alleen te weten welke zaken je op orde moet hebben als bedrijf maar ook hoe je er je voordeel mee kan doen.

 6. 11 feb
  privacy
  Veilige data export naar de VS na de recente Google Analytics beslissing
  data_export_Google_Analytics.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Kan ik echt geen Amerikaanse software of cloud services meer gebruiken, want dat is blijkbaar een drama? Hoe voer ik een correcte Data Export Compliance Audit uit om mijn risico's op klachten en boetes te minimaliseren? Welke andere maatregelen kan ik nemen? In 45 minuten heb je de belangrijkste info om van start te gaan met een pragmatsisch stappenplan.

 7. 15 feb
  academy
  Google Analytics Masterclass
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png Er zijn 5 plaatsen beschikbaar.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing.

 8. 17 feb
  meeting
  HR Task Force
  Gentbrugge
  HRTaskForce_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Deze Task Force brengt zaakvoerders en HR-verantwoordelijken van de FeWeb-leden bijeen en bespreekt de concrete uitdagingen en problematieken mbt het personeelsbeleid (ism Liantis). In deze meeting focussen we op onkostennota's samen met Amélie D'hont van Liantis.

 9. 08 mrt
  academy
  Hoe 'legal compliant' projecten opleveren? (NL)
  LegalEssentials_Academy_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 19 plaatsen beschikbaar.

  Als digitale professional en/of agency heb je bepaalde wettelijke verplichtingen en verantwoordelijkheden en ben je ook aansprakelijk voor het werk dat je aflevert aan je klanten. Je bent dus maar beter op de hoogte van alle regeltjes en hoe je hier als professional best mee omgaat om je maximaal in te dekken. 

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten