Agenda

 1. 21 mei
  academy
  Verhoog de effectiviteit van je klantencampagnes: combineer AI, ChatGPT, Midjourney en Dall-e voor het beste resultaat!
  Gentbrugge, Online en Hasselt
  JM_Mei_def.png There are 3 places available.

  Breng de sociale media van je klanten naar nieuwe hoogten door gebruik te maken van een combinatie van ChatGPT en MidJourney, ondersteund door AI-tools zoals Dall-e en andere.

  Deze innovatieve opleiding omvat twee halve dagen theoretische training (online) gevolgd door een praktijkgerichte workshop van één dag (in Gent of in Hasselt).

 2. 18 jun
  academy
  Video content creatie met Canva
  Gent
  video-content-creatie-met-canva.png There are 5 places available.

  Geen communicatiemix zonder video. Reis in deze opleiding mee van idee tot afgewerkt product, onder de deskundige begeleiding van Canva. De tool heeft alles in huis om extra’s te geven aan je bewegend beeld. Een dagopleiding volgestouwd met praktische tips.

 3. 25 jun
  meetup
  Domeinnamen en Hosting onder NIS2: Wat je als digitale professional of agency moet weten
  MeetUp_NIS2_Website_Event_Small_804x528.png There are places available.

  Bied je domeinnaamregistraties en/of hosting services aan als digitale professional of agency? Dan moet je voldoen aan nieuw cyber security voorwaarden. In dit webinar leggen we uit welke impact de NIS2-wetgeving concreet heeft voor jouw bedrijf.

 4. 28 jun
  feweb event
  Algemene Vergadering
  GeneralAssembly_Website_Event_Small_804x528.png There are places available.

  Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van FeWeb informeren we je over de resultaten van het afgelopen boekjaar van de vzw, stellen we het budget van 2024 voor en introduceren we je de 6 nieuwe leden van het Bestuursorgaan.

 5. 15 okt
  academy
  SEO Academy
  Evere
  SEO_20240528_Newsletter_440x320.png There are 8 places available.

  Deze advanced SEO opleiding is een ideale opportuniteit om je volledig onder te dompelen in SEO. Alle principes, definities, de SEO road map, use cases van geavanceerde SEO worden in detail toegelicht. Deze praktische opleiding zit vol met tips en biedt een volledig zicht op SEO.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten