Agenda

 1. 04 okt
  partner event
  Digitalize
  Digitalize_Website_Event_Small_804x528.png There are places available.

  Het event dat je onderneming helpt digitaliseren. Nieuw dit jaar is het E-Commerce Village waar FeWeb-leden 12 sessies aanbieden om je webshop te optimaliseren.

 2. 10 okt
  academy
  Social Selling voor webbedrijven
  Gentbrugge
  SocialSelling_Small_804x528.png There are 9 places available.

  Haal jij 2 afspraken per week uit sociale media via social selling? Leer van social media expert Mic Adam hoe je meer leads kan genereren en aan betere klantenbinding kan doen via social selling.

 3. 12 okt
  feweb event
  The 5th Conference powered by FeWeb
  Fifth_Conference_mark_POS copy (1).png There are places available.

  Dompel je onder in de fundamentele pijlers van succes voor bedrijven en organisaties: de kracht van de bedrijfsstrategie, het versterken van sales- en marketingkracht, het benutten van het potentieel van digitaal talent en het omarmen van geavanceerde technologie. Meer dan 30 sprekers in 8 tracks inspireren je digitale onderneming.

 4. 12 okt
  feweb event
  Digital Champs & Impact Awards
  Awards_Website_Event_Small_804x528.png There are places available.

  Jouw expertise wordt beloond! Ontdek de Digital Champs van het afgelopen jaar en neem deel aan de uitreiking op 12 oktober in Hi-Site.Presentatrice Lien Van De Kelder leidt de Awards in goede banen en DJ Bobby Ewing zorgt voor een feestelijke 20ste verjaardag van FeWeb!

 5. 17 okt
  academy
  Vergroot je zichtbaarheid op LinkedIn met AI
  Gentbrugge
  zichtbaarheid.JPG There are 12 places available.

  Geef een boost aan je verkoop via LinkedIn met het baanbrekende trainingsprogramma, "Verhoog je Zichtbaarheid op LinkedIn met AI.

 6. 18 okt
  meeting
  Steering Group Content Creators Platform
  ContentCreatorsPlatform_Website_article_300x200.png There are places available.

  Wil je het Content Creators Platform mee lanceren? Tijdens deze stuurgroepmeeting werken we het actieplan en de roadmap verder uit. 

 7. 19 okt
  meeting
  E-commerce Focus Group
  Evere
  Ecommerce_FocusGroup_Website_Event_Small_804x528.png There are places available.

  FeWeb-leden werken samen rond E-Commerce om de digitale sector én de klanten te informeren, sensibiliseren, inspireren en op te leiden. In deze Focus Group meeting bepalen we de doelstellingen, acties en roadmap voor de komende maanden. Interesse om aan te sluiten en mee te werken? Join us!

 8. 25 okt
  accessibility
  Accessibility Focus Group
  Brussels
  Accessibility_FocusGroup_Website_Event_Small_804x528.png There are places available.

  FeWeb-leden werken samen rond Accessibility om de digitale sector én de klanten te informeren, sensibiliseren, inspireren en op te leiden. In deze Focus Group bepalen we de doelstellingen, acties en roadmap voor de komende maanden. Interesse om aan te sluiten en mee te werken? Join us!

 9. 26 okt
  academy
  Paid LinkedIn
  Mechelen
  paid linkedin.png There are 10 places available.

  Hoe zet je de Sales Navigator succesvol in om nieuwe leads en klanten te genereren? In deze LinkedIn opleiding krijg je praktische tips & tricks om meer te halen uit jouw online netwerk. Zo helpen we jou om je verkoopproces te optimaliseren en de ideale sales funnel op te zetten. En leren we je hoe je je social selling index verbetert.

 10. 14 nov
  academy
  Google Analytics Masterclass
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png There are 7 places available.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten