Agenda

 1. 27 sep
  feweb event
  FeWeb CacheUp (NL)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  30' videocall om helemaal mee te zijn met dé issues van onze sector en de acties van FeWeb - exclusief voor FeWeb-leden. Een ideaal moment om ook jouw vragen te stellen. 

 2. 27 sep
  feweb event
  FeWeb CacheUp (FR)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Une vidéoconférence de 30 minutes pour être totalement au courant des dossiers de notre secteur et les actions de FeWeb - exclusivement pour les membres de la FeWeb. C'est aussi le moment idéal pour poser vos questions.

 3. 28 sep
  academy
  Advanced Email Marketing Strategies
  Gentbrugge
  letterboxes_emailmarketing.jpg Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Als je het gevoel hebt dat je de essentie van e-mailmarketing onder de knie hebt en je je e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze cursus gegeven door Tamara Gielen iets voor jou.

 4. 05 okt
  partner event
  E-Forum: Comment limiter, à son échelle, l'empreinte environnementale de son activité e-commerce ?
  E-Forum_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Pour répondre à cette question, la 7e édition du congrès E-FORUM Belgique propose aux (futurs) e-commerçants de participer au webinaire qui fera le point sur les bonnes pratiques permettant de réduire son empreinte environnementale en e-commerce.

 5. 12 okt
  meeting
  FeWeb eXperience Lab: Hosting&Cloud
  Lochristi
  XLHostingCloud_Website_Event_Small_804x528 (2).png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Deze eXperience Lab brengt digitale professionals bijeen die actief zijn in de Belgische hosting & cloud sector om gemeenschappelijke uitdagingen en standpunten te bespreken en concrete acties naar de digitale sector uit te werken.

 6. 19 okt
  academy
  Digital Recruitment: scoren met je digitale wervingsaanpak (NL)
  Online
  Academy_Recruitment_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Tijdens deze halfdaagse online opleiding leer je jouw digitale recruteringsstrategie te ontwikkelen én de tactieken om morgen effectief met digitale wervingsinitiatieven te starten. Ben jij verantwoordelijk voor HR? Of zoek je tevergeefs naar nieuwe medewerkers? Dan is deze opleiding voor jou!

 7. 21 okt
  meeting
  HR Task Force
  Gentbrugge
  HRTaskForce_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Deze Task Force brengt de HR-verantwoordelijken van de FeWeb-leden bijeen en bespreekt de concrete uitdagingen en problematieken mbt het personeelsbeleid (ism Liantis)

 8. 16 nov
  academy
  SEO Advanced Masterclass (NL)
  Online
  SEO Event small visual 804x528.png Er zijn 14 plaatsen beschikbaar.

  Deze intensieve Search Engine Optimisation opleiding (advanced niveau) onthult de werking van zoekmachine algoritmes en het volledige scala aan technieken om meer zoekmachineverkeer aan te trekken en te doen converteren middels content optimalisatie, link building en technische optimalisatie. Deze online opleiding heeft plaats op dinsdag 16 en donderdag 18 november telkens in de voormiddag.

 9. 02 dec
  academy
  Web Accessibility Academy
  Online
  Accessibility_NL_Academy_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

  Door rekening te houden met de vereisten voor webtoegankelijkheid verhoog je je bereik met 15%. Want meer dan 1,5 miljoen Belgen hebben moeite met het gebruiken en begrijpen van het web. In 3 halve dagen leert Bart van Anysurfer je hoe je toegankelijke projecten bouwt en zo hoger scoort in zoekmotoren.

 10. 14 dec
  academy
  Google Analytics Masterclass (NL)
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png Er zijn 13 plaatsen beschikbaar.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing. 

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten