Agenda

 1. 27 apr
  academy
  Google Analytics Masterclass
  Mechelen
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png

  VOLZET - Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing.

 2. 04 mei
  academy
  Hoe 'legal compliant' projecten opleveren? (NL)
  Online
  LegalEssentials_Academy_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Als digitale professional en/of agency heb je bepaalde wettelijke verplichtingen en verantwoordelijkheden en ben je ook aansprakelijk voor het werk dat je aflevert aan je klanten. Je bent dus maar beter op de hoogte van alle regeltjes en hoe je hier als professional best mee omgaat om je maximaal in te dekken. 

 3. 10 mei
  academy
  SEO Academy
  Gentbrugge
  SEO_Academy_Website_Event_Small_804x528.png

  VOLZET - Deze advanced SEO opleiding is een ideale opportuniteit om je volledig onder te dompelen in SEO. Alle principes, definities, de SEO road map, use cases van geavanceerde SEO worden in detail toegelicht. Deze praktische opleiding zit vol met tips en biedt een volledig zicht op SEO.

 4. 11 mei
  partner event
  Beyond the hype
  Mechelen
  Website_Event_Small_804x528 (2).png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  We gaan voorbij de hype van web3 en demonstreren concrete voorbeelden van het web3-potentieel. Je krijgt inzicht in de eerste stappen in web3 en leert hoe je NFT-ervaringen zonder code kunt bouwen. Dit event is een samenwerking tussen Thomas More hogeschool en FeWeb.

 5. 17 mei
  event
  SMI Barometer 2023
  Gent
  SMIBarometer_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Hoe kunnen bedrijven via sociale media hun merk versterken bij jongeren? De Social Media & Influencer Barometer van Comeos en Artveldehogeschool brengt de resultaten uit van deze jaarlijkse studie en koppelt er ook enkele workshops aan vast.

 6. 23 mei
  academy
  Hybride sales
  Gentbrugge
  Hybride sales.png Er zijn 9 plaatsen beschikbaar.

  Hoe zorg je er voor dat je online en offline aanpak elkaar versterken? Door de verschillende aspecten van sales te bestuderen, waaronder merkassociatie, inbound en outbound sales, face-to-face gesprekken en de Customer Value Journey, ontwikkel je een holistische benadering om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden.

 7. 16 jun
  academy
  Paid LinkedIn
  Gentbrugge
  paid linkedin.png Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

  Hoe zet je de Sales Navigator succesvol in om nieuwe leads en klanten te genereren? In deze LinkedIn opleiding krijg je praktische tips & tricks om meer te halen uit jouw online netwerk. Zo helpen we jou om je verkoopproces te optimaliseren en de ideale sales funnel op te zetten. En leren we je hoe je je social selling index verbetert.

 8. 26 sep
  academy
  Google Ads Return-on-Ad-Spend: Geavanceerde optimalisatie strategie
  Mechelen
  Academy_GoogleAnalytics4_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

  Tijdens deze halfdaagse FeWeb Academy legt onze specialiste Lore van Besien uit hoe je van Google Ads een zelfregulerende opbrengst machine maakt, die tegelijk focust op rendement en volume? In deze workshop leer je hoe je daarvoor de fundamenten legt, en wat er ‘mogelijk’ en ‘onmogelijk’ is met betrekking tot deze vraagstelling.

 9. 10 okt
  academy
  Social Selling voor webbedrijven
  Gentbrugge
  SocialSelling_Small_804x528.png Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

  Haal jij 2 afspraken per week uit sociale media via social selling? Leer van social media expert Mic Adam hoe je meer leads kan genereren en aan betere klantenbinding kan doen via social selling.

 10. 14 nov
  academy
  Google Analytics Masterclass
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten