Academy

 1. 14 mrt
  academy
  Next-level Canva
  Antwerpen
  next-level-canva.png There are 5 places available.

  Digitale content produceren, alleen of in team? Denk Canva: dit platform verwelkomt je met alle denkbare tools tot professioneel ontwerp, bovendien plan je er creaties meteen in en publiceer je ze op je kanalen. Canva addict in wording? Na deze opleiding, absoluut.

 2. 21 mrt
  academy
  Starten met Première Pro
  Hamme
  starten-met-premiere-pro.png There are 5 places available.

  Premiere Pro wordt je speeltuin en je krijgt de tools aangereikt om je eerste video’s te maken. Zo leer je monteren (editen), kleuren aanpassen (color graden), geluid en graphics toevoegen, ondertitelen, effecten gebruiken en je video exporteren.

 3. 28 mrt
  academy
  Legal Compliant Agency: jouw werking juridisch op orde (NL)
  Online
  LegalAcademy_280324_Website_Event_Small_804x528.png There are 14 places available.

  Het overkomt elke digitale professional en agency wel eens: een samenwerking die niet verloopt zoals het hoort. Dan heb je maar beter je algemene voorwaarden, contract en SLA op orde. Welke elementen zijn van belang? Hoe kan je je werkmethode beschermen tegen misbruik? Hoe regel je je aansprakelijkheid?

 4. 15 apr
  academy
  Starten met Animate
  Gent
  starten-met-animate-voor-de-creatie-van-html5-banners.png There are 5 places available.

  Van design tot oplevering, je krijgt HTML5-bannering stap voor stap in de vingers. Navigeer langs de tijdlijn van Animate, ontdek diverse animatietechnieken en lever je mediacampagne met correcte specs aan.

 5. 16 apr
  academy
  Video content creatie met CC Express
  Antwerpen
  video-content-creatie-met-cc-express.png There are 5 places available.

  Geen communicatiemix zonder video. Reis in deze opleiding mee van idee tot afgewerkt product, onder de deskundige begeleiding van CC Express. De tool heeft alles in huis om extra’s te geven aan je bewegend beeld. Een dagopleiding volgestouwd met praktische tips.

 6. 27 mei
  academy
  Starten met DaVinci Resolve
  Antwerpen
  starten-met-davinci-resolve.png There are 5 places available.

  DaVinci Resolve: gratis, all-in-1 en je aandacht zeker waard. Deze training geeft je een doorloop van interface, naar worklowtips voor de organisatie van bronmateriaal, montagetechnieken, kleurcorrectie, audio postproductie en visuele effecten. Nu nog renderen, exporteren en je video is 100% klaar.

 7. 28 mei
  academy
  SEO Academy
  Gentbrugge
  SEO_20240528_Newsletter_440x320.png There are 11 places available.

  Deze advanced SEO opleiding is een ideale opportuniteit om je volledig onder te dompelen in SEO. Alle principes, definities, de SEO road map, use cases van geavanceerde SEO worden in detail toegelicht. Deze praktische opleiding zit vol met tips en biedt een volledig zicht op SEO.

 8. 11 jun
  academy
  Tools & AI inzetten voor klanten: wat moet je juridisch op orde hebben? (NL)
  Online
  ToolsAI_Website_Event_Small_804x528.png There are 26 places available.

  Als digitale professional en agency zet je tools en AI in voor je klanten en/of ontwikkel je toepassingen op maat voor je klanten. Hoe weet je of de tool legal compliant is? Welke aansprakelijkheid draag je als agency en hoe regel je dit best juridisch? 

 9. 12 jun
  academy
  Next-level Figma
  Hamme
  Figma There are 5 places available.

  Een optimale workflow en daardoor betere samenwerking met development? Deze opleiding is voor UI designers die gekend zijn met Figma en hun workflow willen optimaliseren.

 10. 18 jun
  academy
  Video content creatie met Canva
  Gent
  video-content-creatie-met-canva.png There are 5 places available.

  Geen communicatiemix zonder video. Reis in deze opleiding mee van idee tot afgewerkt product, onder de deskundige begeleiding van Canva. De tool heeft alles in huis om extra’s te geven aan je bewegend beeld. Een dagopleiding volgestouwd met praktische tips.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten