Academy

 1. 10 okt
  academy
  Social Selling voor webbedrijven
  Gentbrugge
  SocialSelling_Small_804x528.png There are 9 places available.

  Haal jij 2 afspraken per week uit sociale media via social selling? Leer van social media expert Mic Adam hoe je meer leads kan genereren en aan betere klantenbinding kan doen via social selling.

 2. 17 okt
  academy
  Vergroot je zichtbaarheid op LinkedIn met AI
  Gentbrugge
  zichtbaarheid.JPG There are 12 places available.

  Geef een boost aan je verkoop via LinkedIn met het baanbrekende trainingsprogramma, "Verhoog je Zichtbaarheid op LinkedIn met AI.

 3. 26 okt
  academy
  Paid LinkedIn
  Mechelen
  paid linkedin.png There are 10 places available.

  Hoe zet je de Sales Navigator succesvol in om nieuwe leads en klanten te genereren? In deze LinkedIn opleiding krijg je praktische tips & tricks om meer te halen uit jouw online netwerk. Zo helpen we jou om je verkoopproces te optimaliseren en de ideale sales funnel op te zetten. En leren we je hoe je je social selling index verbetert.

 4. 14 nov
  academy
  Google Analytics Masterclass
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png There are 7 places available.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing.

 5. 16 nov
  academy
  BEING Agile Academy
  Gentbrugge
  BeingAgile_Academy_Website_Event_Small_804x528.png There are 11 places available.

  Hoe kunnen we evolueren naar een organisatie die meer zelfsturend is, vanuit een zelfmotivatie van de mensen zelf? Tijdens deze dagopleiding gaan we dieper in op de mindset, waardes en principes die nodig zijn om een agile structuur in je agency op te zetten.

 6. 23 nov
  academy
  DOING Agile Academy
  Gentbrugge
  DoingAgile_Academy_Website_Event_Small_804x528.png There are 9 places available.

  Hoe kunnen we evolueren naar een organisatie die meer zelfsturend is, vanuit een zelfmotivatie van de mensen zelf? Tijdens deze training gaan we dieper in op methodes en technieken van Agile. Deze technieken kunnen meteen toegepast worden en zullen mogelijk de flow van de organisatie verbeteren.

 7. 23 nov
  academy
  Hybride sales
  Mechelen
  Hybride sales.png There are 11 places available.

  Hoe zorg je er voor dat je online en offline aanpak elkaar versterken? Door de verschillende aspecten van sales te bestuderen, waaronder merkassociatie, inbound en outbound sales, face-to-face gesprekken en de Customer Value Journey, ontwikkel je een holistische benadering om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden.

 8. 05 dec
  academy
  SEO Academy
  Gentbrugge
  SEO_Academy_Website_Event_Small_804x528.png There are 11 places available.

  Deze advanced SEO opleiding is een ideale opportuniteit om je volledig onder te dompelen in SEO. Alle principes, definities, de SEO road map, use cases van geavanceerde SEO worden in detail toegelicht. Deze praktische opleiding zit vol met tips en biedt een volledig zicht op SEO.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten