Academy

 1. 11 mei
  academy
  SEO Fundamentals voor Marcom (NL)
  SEO Event small visual 804x528.png Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Deze halfdaagse Search Engine Optimisation opleiding onthult de basisprincipes van content optimalisatie en link building om meer zoekmachineverkeer aan te trekken en te doen converteren. Met de nodige praktische tips, tricks en tools kunnen deelnemers direct zelf aan de slag om SEO initiatieven te implementeren of om met vertrouwen een SEO agentschap tegemoet te treden.

 2. 20 mei
  academy
  HR Academy: Verloning & alternatieve verloning
  cadeau_HR.JPG Er zijn 9 plaatsen beschikbaar.

  Adequaat verlonen van werknemers is meer dan enkel een loonstrookje aan het eind van de maand. Naast de vrijheid die je als werkgever hebt, zijn ook extralegale voordelen, vergoedingen en alternatieve verloningen van tel.

 3. 25 mei
  academy
  Advanced Email Marketing Strategies
  letterboxes_emailmarketing.jpg Er zijn 3 plaatsen beschikbaar.

  Als je het gevoel hebt dat je de essentie van e-mailmarketing onder de knie hebt en je je e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze cursus gegeven door Tamara Gielen iets voor jou.

 4. 27 mei
  academy
  Google Tag Manager (NL)
  Academy_GoogleTagManager_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 9 plaatsen beschikbaar.

  Tijdens deze halfdaagse FeWeb Academy legt onze specialiste Lore van Besien uit hoe je het tagbeheersysteem kunt inrichten, hoe je je Google Analytics-data ermee kan verrijken en hoe je zo nieuwe inzichten genereert om je site te optimaliseren. 

 5. 03 jun
  academy
  SEO Advanced Masterclass (NL)
  SEO Event small visual 804x528.png Er zijn 7 plaatsen beschikbaar.

  Deze voldaagse intensieve Search Engine Optimisation opleiding (advanced niveau) onthult de werking van zoekmachine algoritmes en het volledige scala aan technieken om meer zoekmachineverkeer aan te trekken en te doen converteren middels content optimalisatie, link building en technische optimalisatie.

 6. 04 jun
  academy
  Cyber Security Academy voor digitale pro's
  Academy_CyberSecurity_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Als digitale dienstverlener ben je mee juridisch verantwoordelijk voor de technische beveiliging van je digitale projecten. De praktijk leert dat de menselijke factor in vele gevallen aan de basis ligt van een data breach. Hoe maak je je onderneming weerbaar door je operationele werking én je juridische documenten onder de loep te nemen?

 7. 10 jun
  academy
  Google Data Studio (NL)
  Academy_GoogleDataStudio_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Met Google Data Studio kan je je data van Google Analytics, Google Ads en externe bronnen blenden tot één overzichtelijk dashboard.

  Met welke metrics meet je je KPI's op basis van de customer journey? Hoe zet je die om in Data Studio en hoe koppel je je databronnen? Hoe visualiseer je deze rapporten en maak je ze toegankelijk voor anderen?

 8. 10 jun
  academy
  UI/UX design in Figma
  figma.4.jpg Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Figma is een zeer krachtige ontwerptool die helemaal binnen je browser werkt. Het is gelijkaardig aan Sketch en Adobe XD maar het maakt het voor teams makkelijker om samen software te ontwerpen met uitgebreide ontwerp-, prototyping- en codegeneratietools.

 9. 11 jun
  academy
  HR Academy: Premies & bonussen
  alotoficecreams.JPG Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Door de loonstop kan je buiten de normale indexaanpassingen en de normale baremaverhogingen geen loonsverhoging toekennen. Jouw medewerkers zijn je belangrijkste troef. Beloon hen daarom voor hun harde werk met een competitief loon én leuke extra’s. Denk maar aan diverse premies en/of de loonbonus.

 10. 21 sep
  academy
  Design sprint stap-voor-stap voor facilitators: van business probleem tot gevalideerd prototype in 1 week tijd
  Gentbrugge
  design_fluo.JPG

  In deze opleiding leer je aan de hand van een voorbeeld stap-voor-stap de verschillende aspecten van een design sprint. We nemen je door de 4 dagen waaruit de Design Sprint 2.0 is opgebouwd en laten je zien welke artefacten er iedere dag worden gemaakt om uiteindelijk tot een gevalideerde oplossing te komen. 

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten