Academy

 1. 28 sep
  academy
  Advanced Email Marketing Strategies
  Gentbrugge
  letterboxes_emailmarketing.jpg Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Als je het gevoel hebt dat je de essentie van e-mailmarketing onder de knie hebt en je je e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze cursus gegeven door Tamara Gielen iets voor jou.

 2. 19 okt
  academy
  Digital Recruitment: scoren met je digitale wervingsaanpak (NL)
  Online
  Academy_Recruitment_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 11 plaatsen beschikbaar.

  Tijdens deze halfdaagse online opleiding leer je jouw digitale recruteringsstrategie te ontwikkelen én de tactieken om morgen effectief met digitale wervingsinitiatieven te starten. Ben jij verantwoordelijk voor HR? Of zoek je tevergeefs naar nieuwe medewerkers? Dan is deze opleiding voor jou!

 3. 16 nov
  academy
  SEO Advanced Masterclass (NL)
  Online
  SEO Event small visual 804x528.png Er zijn 14 plaatsen beschikbaar.

  Deze intensieve Search Engine Optimisation opleiding (advanced niveau) onthult de werking van zoekmachine algoritmes en het volledige scala aan technieken om meer zoekmachineverkeer aan te trekken en te doen converteren middels content optimalisatie, link building en technische optimalisatie. Deze online opleiding heeft plaats op dinsdag 16 en donderdag 18 november telkens in de voormiddag.

 4. 02 dec
  academy
  Web Accessibility Academy
  Online
  Accessibility_NL_Academy_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

  Door rekening te houden met de vereisten voor webtoegankelijkheid verhoog je je bereik met 15%. Want meer dan 1,5 miljoen Belgen hebben moeite met het gebruiken en begrijpen van het web. In 3 halve dagen leert Bart van Anysurfer je hoe je toegankelijke projecten bouwt en zo hoger scoort in zoekmotoren.

 5. 14 dec
  academy
  Google Analytics Masterclass (NL)
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png Er zijn 13 plaatsen beschikbaar.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing. 

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten