FeWeb richt HR Werkgroep op

FeWeb richt HR Werkgroep op

14 december 2018

Hoe kan je je personeel flexibel verlonen? Welke vereisten bestaan er bij het opstellen van bonusplannen? Hoe kan je gebruik maken van fiscale voordelen wanneer je personeel vorming volgt? Om deze en andere concrete vragen en problematieken te bespreken, richt FeWeb een HR Werkgroep op.

De HR werkgroep brengt de personeelsverantwoordelijken bij de FeWeb-leden samen. Dit kan de bedrijfsleider zijn, maar evengoed de HR-verantwoordelijke.

Met deze nieuwe werkgroep wil FeWeb de concrete vragen en problemen bij de leden bundelen en bespreken met de HR-experten van Liantis, partner van FeWeb. Daarnaast worden er ook de sector CAO-voorstellen besproken die op de tafel liggen van het Paritair Comité voor de Audiovisuele Media (PC 227) waarin FeWeb de belangen van onze sector vertegenwoordigt. Voor de bedrijven die onder dit paritair comité vallen startte FeWeb een kanaal op in de Online Community op de FeWeb-site. Zo beschikken deze leden steeds over de laatste informatie en kunnen zij onmiddellijk feedback geven.

Deelnemen aan de HR Werkgroep?

>> Meld je hier aan om de uitnodiging te ontvangen. 

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten