FeWeb eXperience Lab live op Work Smarter

FeWeb eXperience Lab live op Work Smarter

13 mei 2022

23 juni in 't Kuipke in Gent: Teamleader's Work Smarter. Dat is de place-to-be voor digitale professionals en agencies om collega's te ontmoeten, kennis te delen en geïnspireerd te worden over digitaal ondernemen. Het ideale moment om te tonen wat we bij FeWeb doen met de eXperience Labs door het live te tonen. Met Sandra, Jeroen, Tijs en Jelle. 

Grootse agencies hoeven niet groot te zijn. De vier deelnemers aan dit groeipanel leveren elke week knap werk af met een team van 7, 11, 15 en 20 mensen. Voor de één is dat aantal slechts de springplank naar growth in numbers. Voor de ander is het ongeveer prima zo, en betekent 'groei' iets helemaal anders.

I.s.m. FeWeb gaan we op zoek naar hun gedeelde uitdagingen, opmerkelijke verschillen en doelen op lange termijn.

Waar willen ze naartoe? Hoe zijn de processen onderweg veranderd, en wat was de kwantumsprong? Wat zijn de schaalvoordelen en -nadelen? Hoe makkelijk of moeilijk is aanwerving, en wat is hun volgende belangrijke hire? En wat maakt de bedrijfscultuur van een compact agency net aantrekkelijk?

Een pittig en open gesprek met 4 up-and-coming groeiers, geleid door Robin Van Cleemput (Teamleader) en Patrick Marck (FeWeb).

Deelnemers:

>> Schrijf je nu in voor Work Smarter. Als FeWeb-lid geniet je 15% korting met deze code

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten