Nieuwe FeWeb Partner: Nomeo gaat ‘the extra mile’ voor haar klanten

Nieuwe FeWeb Partner: Nomeo gaat ‘the extra mile’ voor haar klanten

21 maart 2019

Als webbedrijf wil je je klanten het allerbeste aanbieden. Nomeo maakt het registeren van domeinnamen gemakkelijker, veiliger en goedkoper. Ze zorgen voor tijdsbesparing, hoge toegevoegde waarde, expertise en premium support. Ze gaan er prat op een persoonlijke service te bieden en de ‘extra mile’ te gaan voor hun klanten.

Als webbedrijf wil je je klanten het allerbeste aanbieden, tegen voordelige prijzen. Nomeo maakt het registreren van domeinnamen gemakkelijker, veiliger en goedkoper. Hoe?

  • Tijdsbesparing

Beheren van domeinnnamen kan in één krachtig controlepaneel met slimme bulkfuncties. Ook administratie maken ze eenvoudiger door hun maandelijkse facturatie. 

  • Toegevoegde waarde

Ze laten jou beslissen wat je klanten aanbiedt, op basis van hun behoeften. Zo creëer je een hoge toegevoegde waarde voor alle eindklanten, op hun maat.

  • Expertise

Hun medewerkers zijn specialisten in hun vak: domeinnamen. Dat maakt jouw ervaring en die van de eindklant beter. Ze investeren voortdurend in innovatie van hun diensten, zodat jouw oplossingen up-to-date zijn met het technologielandschap.

  • Premium support

Ze houden van een persoonlijke aanpak en gaan ‘the extra mile’ voor hun klanten. Je krijgt ondersteuning van een expert bij elke vraag, in jouw taal. Je krijgt gericht advies zonder wachttijden. Hen bereiken kan gratis via telefoon, e-mail of live chat.

Meer info of meteen een domeinnaam registeren? Dat kan via de website www.nomeo.be.

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten