Team.Blue neemt Duits hostingbedrijf over

Team.Blue neemt Duits hostingbedrijf over

18 juli 2023

Team.Blue, de koepel over het voormalige Combell, neemt het Duitse e-commerce en hostingbedrijf Maxcluster over. Hiermee richt Team Blue zich verder op de zogenaamde DACH-regio.

Met de overname bouwt Team Blue verder aan zijn Europese expansie. Maxcluster is al meer dan tien jaar een leverancier van managed e-commerce hosting oplossingen en diensten. De samenwerking tussen Team.blue en Maxcluster moet hen helpen om hun positie in de zogenaamde DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) te versterken.

Bij Maxcluster zijn zeventig medewerkers aan de slag. ‘Het internetbedrijf is gevestigd in Paderborn en bedient meer dan 1.300 klanten, zowel rechtstreeks als via agentschappen’, vertelt Jonas Daenens, oprichter en voorzitter bij Team.Blue. ‘Deze overname stelt ons in staat om onze klanten te bedienen met de managed Magento- en Shopware-oplossingen, en dat in heel Europa.’

Team.Blue heeft een waardering van ruim één miljard euro en is daarmee een van de Belgische unicorns, samen enkele andere techbedrijven als Odoo en Collibra. Jonas Dhaenens werd in 2019 door Computable verkozen tot IT Person of the year.

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten