Partner nieuws: Nomeo behaalt het ISO 27001-certificaat

Partner nieuws: Nomeo behaalt het ISO 27001-certificaat

21 juni 2019

Nomeo heeft het ISO 27001-certificaat behaald. Daarmee voldoen ze aan een internationale norm voor informatiebeveiliging. Met dat certificaat bevestigen ze aan hun klanten dat ze veilig omgaan met hun data.

Continu verbeteren

Klanten verwachten dat hun data veilig is. Daarom hebben ze grondig doorgelicht ze precies doen en hoe ze dat aanpakken. Op vlak van security, maar ook in het algemeen.

Er zijn 114 richtlijnen waaraan ze moeten beantwoorden. ze hebben intensief gewerkt aan het beschrijven en implementeren van systemen voor bijvoorbeeld hun documentatie, communicatie en afspraken met klanten en leveranciers.

Even belangrijk was om een uniform systeem op te zetten waarmee ze veilig omgaan met data. Ze zijn grondig nagegaan hoe ze gegevens bewaren, waarom ze dat doen en wie toegang krijgt tot die data. Waar dat nodig was, hebben ze hun procedures bijgestuurd.

 Nomeo plant jaarlijks een brede audit om te garanderen dat ze alle normen naleven. Zo gaan ze systematisch op zoek naar verbetermogelijkheden.

Garanties voor beveiliging

 Hun certificering is een bevestiging dat klanten sterke garanties krijgen over de beveiliging van hun data. Naast veel beheersmaatregelen, hebben ze ook fall back scenario's klaar. Ze weten wat ze moeten doen in elke situatie. Klanten weten dat al hun data in veilige handen is. Hun beveiligingsmaatregelen zijn geen verkooppraatje, maar effectieve maatregelen en garanties.

Nu ze uniforme systemen hebben, werken ze nog professioneler en efficiënter. Ze hebben de overgang gemaakt van een klein bedrijf naar een sterk gestructureerde organisatie, die klaar is om verder te groeien.

Naar hun Q&A pagina.

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten