Digital Champs Gallery telt 100 cases!

Digital Champs Gallery telt 100 cases!

1 april 2022

Digitale cases die het verschil maken, die zorgen voor meer efficiëntie en conversie. Dat zijn de Digital Champs cases ontwikkeld door de digitale professionals en agencies, lid van FeWeb. DUO Agency rondde de kaap van 100 cases. 

100digitalchampscases_Website_article_300x200Bedrijven die investeren in digitaal, dat zijn de echte Digitale Kampioenen. Zij zorgen er voor dat hun onderneming een verschil kan maken. Meer efficiëntie, meer interactie, meer conversie, meer engagement van de klant.

FeWeb-leden kunnen hun Digital Champs cases gratis opladen. Elke bezoeker van de FeWeb website kan de cases raadplegen en opzoeken volgens sector, doelgroep of specifieke tags. 

Zo kan je gericht zoeken naar welke websites, webshops, applicaties en digitale campagnes er de afgelopen tijd gelanceerd zijn in een bepaalde sector. 

Een warme oproep aan alle FeWeb-leden om nu door te stoten naar 200 cases!

Bedankt!

En een dikke dankuwel aan deze FeWeb-leden: BitsOfLove, Calibrate, Corecrew, DigitalMind, Dropsolid, DUO Agency, Esign, Heibel, Intracto, MonkeyProof, PHPro, Retis, Staring Jane, StudioEmma, ThinkTomorrow, Trivali Webdevelopment, Typografics, Volta en Yappa

>> Naar de Digital Champs Gallery

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten