FeWeb en Artevelde Hogeschool leiden digitale transformers op

FeWeb en Artevelde Hogeschool leiden digitale transformers op

17 september 2018

Onze Belgische KMO's kampen met een probleem: ze willen wel de digitale omslag maken maar beschikken niet over de juiste profielen: digitale experten die hen kunnen (bege-)leiden op boardroom niveau om de juiste beslissingen te nemen. Het nieuwe Postgraduaat Digital Business Transformation biedt die kennis en inzichten om deze bedrijven te helpen.

Heel wat werknemers uit de digitale sector hebben de operationele kant van digitale marketing wel onder de knie, maar missen nog strategische vaardigheden die het mogelijk maken om met kennis van zaken bedrijven te helpen met hun bussiness model en bedrijfsprocessen future proof te maken.

In deze video vertelt Patrick marck van FeWeb meer over het opzet van het Digital Business Transformation Postgraduaat:

Het gloednieuwe Postgraduaat Digital Business Transformation leert ook hoe financiële en operationele dashboards te interpreteren en hoe om te gaan met project & change management.Om deze opleiding zo nauw mogelijk bij de bedrijfsrealiteit te laten aansluiten, moeten de 'studenten' de opgedane kennis en vaardigheden omzetten in een case study en komen de 'docenten' uit de sector zelf.

Tijdens 25 lesavonden delen deze top-experten hun in's en out's die je niet in de handboeken vindt: Matthias De Clercq (Nexxworks - ex-Coolblue), Carole Lamarque (Duval Union Innovation), Jeroen De Wit (Teamleader), Pascal Sabbe (The Reference), Saskia Van Uffelen (Digital Champion/Ericsson), Omar Mohout (Sirris), Marga Van Laere & Marc Crauwels (Admiral Dynamics), Kevin Verborgh (Wijs), Ides Ticket (Business Makers), Christian Gijsels (GijselsDotCom ex-kpmg), Christof Jans (JED), Guy Gelaude (Google), Sonja Van Dorslaer (Brantano), Dominique De Rijcke (Indie Group), Sven Bally (Mediabrands), agile coach Bart Vermijlen en Thierry Geerts (Google)

Deze opleiding richt zich naar digitale professionals die hun klanten willen begeleiden bij hun digitale omslag. Een ideale opportuniteit om je diensten als digitaal bedrijf uit te breiden en je klanten te leren digitaal ondernemen. 

Het Postgraduaat Digital Business Transformation van FeWeb en Artevelde Hogeschool start op dinsdag 2 oktober om 19u in Gent. Snel inschrijven is de boodschap!

>> Word een digital transformer en schrijf je nu in!

Inhoud
In vijf modules brengen we je de ins & outs van de digitale (r)evolutie en het online ondernemen. Deze kennis en inzichten pas je toe op je eigen praktijkproject. Je schrijft een digitaal businessplan voor een bedrijf of business unit naar keuze. Dit kan je eigen werkgever zijn, of een project dat je aangereikt wordt door een partner uit ons netwerk.

 • Module 1: De digitale wereld (3 studiepunten)
 • Module 2: Nieuwe bedrijfsstrategieën en processen (5 studiepunten)
 • Module 3: Bouwstenen van E-commerce (6 studiepunten)
 • Module 4: Meten is weten (3 studiepunten)
 • Module 5: Project- en change management (3 studiepunten)

Praktisch

 • Start: dinsdag 2 oktober 2018
 • Duur: 1 academiejaar, van 2 oktober 2018 tot 28 mei 2019
 • Deelname: 2750€ (of 1.650€ met de 40% korting van de KMO-portefeuille)
 • 20 studiepunten – Je krijgt een getuigschrift door het verwerven van de credits voor alle modules.
 • Contactmomenten: elke dinsdagavond vanaf 2 oktober 2018 – 19u00 tot 22u00
 • Locatie: Campus Kantienberg in Gent
 • Meer info: https://www.arteveldehogeschool.be/opleidingen/postgraduaat/digital-business-transformation 

Contactpersoon 
Sara Fiems (Artevelde Hogeschool): tel 09 234 76 46 of sara.fiems@arteveldehs.be

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten