Application of the Year 2019: Van Hoecke by Intracto

The FeWeb Excellence Awards avatar
15/05/2020 13:22 in Digital Champs Cases

Application of the Year 2019: Van Hoecke by Intracto

Voor Van Hoecke lag de winst op vlak van digitalisering bij een nieuw e-commerceplatform dat netjes geïntegreerd werd met het bestaande webplatform. Het bedrijf heeft als doelstelling om in 2020 een 100% digitale orderintake te bereiken. Nu komen nog steeds bestellingen binnen per fax, telefoon of via een vertegenwoordiger, waarna die nog manueel verwerkt moeten worden.

Realisatie
Om hen te helpen die doelstellingen te bereiken, bouwden wij een uitgebreid en gebruiksvriendelijk e-commerceplatform. Daarbij zetten we vooruitstrevende technologieën in: het nieuwe platform was een van de eerste PWA's (progressive webapps) in ons land.

Klanten kunnen nu zowel op de computer thuis als met hun mobiele toestel onderweg via hetzelfde platform producten bestellen, vervangstukken aanvragen en contact opnemen met de klantendienst.

Diezelfde klanten kunnen ook met de PWA aan de slag om bijvoorbeeld in het magazijn producten te scannen. Die geïntegreerde ervaring is een grote stap vooruit, zowel voor Van Hoecke als voor hun klanten. Samen met hen blijven wij vooruitkijken en innoveren op vlak van digitalisering en automatisering.

Naar de case

https://www.intracto.com/nl-be/cases/van-hoecke-een-gestroomlijnd-e-commerceplatform

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten