Webshop of the Year 2019: Kambukka by Novation

The FeWeb Excellence Awards avatar
15/05/2020 13:00 in Digital Champs Cases

Webshop of the Year 2019: Kambukka by Novation

Als een echt Belgisch bedrijf wil Kambukka de wereld veroveren met hun trendy drinkflessen met tal van slimme eigenschappen voor de actieve en milieubewuste klant.

Uitdaging

Sinds het begin van 2019 is het nieuwe merk op de markt gekomen en heeft het al een mooi parcours afgelegd zowel in het binnenland als ver daarbuiten. De webshop vormt een belangrijk onderdeel in het veroveren van de markt wereldwijd. Zo is het primaire doel van de website directe online verkoop realiseren van hun volledige gamma. Echter moet de site ook bezoekers die een aankoop willen realiseren in één van de vele verkooppunten (bv. Carrefour) helpen overtuigen. De webshop moet dus zowel op het gebied van marketing als aan rechtstreekse sales bijdragen aan de groei van het merk.

Realisatie

Doordat Kambukka aanwezig is in meerdere landen moet de webshop multifunctioneel werken. Verschillende valuta’s, verzendopties, betaalopties, schrijfrichting, …per locatie / land maken het er niet gemakkelijker op. Ook moet er rekening gehouden worden met de toekomst, omdat er momenteel een 7-tal webshops zijn voor de verschillende landen, maar dit snel zal oplopen naar 20 landen. Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn dus de grote uitdagingen geweest in dit project. Ook moest het budget binnen de perken blijven omdat iedere uitgespaarde euro gebruikt kan worden voor de marketing.

Naar de case

https://www.novation.be/drupal-websites/kambukka

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten