Actief deelnemen

Een beroepsvereniging kan maar goed werken dankzij de actieve inbreng van de leden. Als FeWeb-lid kan je deelnemen aan de lerende netwerken (Expert Groups) en aan de werkgroepen die de activiteiten en projecten ontwikkelen (Task Forces).

Kennis & ervaring delen via de Expert Groups

Om digitale kennis en ervaring onder bedrijfsleiders uit te wisselen, kan je als FeWeb-lidbedrijf intekenen op één of meerdere Expert Groups.

Deze groepen brengen 10 tot 15 bedrijven op regelmatige basis samen rond specifieke topics. Online leeft de kennisuitwisseling verder via de Communities: elke Expert Group beschikt over een online community waar interessante documenten, links en meningen gedeeld worden.

Door onderling kennis en ervaring uit te wisselen, al dan niet in combinatie met een externe expert of een bedrijfsbezoek, maak je van FeWeb jouw hefboom tot groei.

Op dit moment kan je intekenen op deze Expert Groups:  

E-commerce

Webshopbouwers, payments en logistieke partners, marketing & advertising specialisten: via bedrijfsbezoeken en inhoudelijke thema's brengen we e-commerce dienstverleners samen en delen we informatie en kennis. 

Digitale Marketing

Hoe geraak je aan de juiste digitale profielen? Hoe geraak je als digitaal agency in de boardroom? Deze Expert Group focust op de uitdagingen van de digitale marketing agencies en brengt kennis en ideeën samen.

Hosting

Cyber security, Data Protection, Data Retention, Net Neutrality,... Stuk voor stuk thema's die aan bod komen in de Hosting Expert Group waar webhosters en data centers informatie delen, oplossingen bedenken en uitwerken. 

Innovation

AI, AR, Blockchain, Internet of Things,... we kennen de grote trends wel, maar hoe implementeer je die in je bedrijfsvoering? Hoe stimuleer je innovatie in je teams? Welke opportuniteiten bieden deze innovaties en hoe beslis je om hierop als webbedrijf in te zetten?

Digital Performance Marketing

Deze Expert Group brengt Franstalige leden samen die naast het uitwisselen van kennis en ervaring werken aan een cases-book om digital performance marketing te stimuleren bij de KMO.

Executive Club

Webondernemers van de grotere digitale agencies komen een zes-tal keer per jaar samen om ervaringen uit te wisselen en uitdagingen te bespreken. 

Deelnamebijdrage

De deelnamebijdrage per Expert Group bedraagt 750€ (excl. BTW) per cyclus. Een cyclus bestaat gemiddeld uit 5 à 7 sessies. Door de samenwerking met 2Mpact kan je 30 tot 40% van dit bedrag recupereren via de KMO-Portefeuille.

Hoe intekenen?

Neem contact op met Patrick Marck of Tara De Regge van FeWeb.

Samenwerken in de Task Forces

FeWeb organiseert een heel aantal activiteiten zoals de FeWeb MeetUps, het FeWeb Congress & Awards, het SummerEvent en de Academy-sessies. De thema's, sprekers en docenten worden aangebracht door de vrijwilligers in de Task Forces Events, Congress en Academy.

Daarnaast werken we ook whitepapers en beste praktijken uit, actualiseren we de gedragscode en overleggen we over wetgevende en economische evoluties. Dat gebeurt in ad hoc Task Forces. Via de FeWeb Community, de nieuwsbrief en de Agenda blijft je op de hoogte van de actieve Task Forces.

Hoe deelnemen?

De deelname aan de Task Forces is voorbehouden voor FeWeb-leden en is gratis.
Neem contact op met Patrick Marck of Tara De Regge van FeWeb voor meer informatie.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten