FeWeb onderzoekt ervaringen met recruiters en freelance platformen

FeWeb onderzoekt ervaringen met recruiters en freelance platformen

17 maart 2022

Dat er krapte op de arbeidsmarkt heerst, dat hebben we geweten in onze creatieve digitale sector! Bedrijven doen dan ook meer en meer beroep op recruiters die op zoek gaan naar specifieke profielen wanneer de jobadvertenties niet renderen. Of ze vullen vacatures in met freelancers en maken hiervoor gebruik van diverse platformen. Met de Recruitment Survey wil FeWeb kennis en ervaringen over het werken met jobsites, recruiters en freelanceplatformen delen met de leden.

Elk bedrijf worstelt vandaag om kwalitatieve profielen te ontvangen en sleutelt continu aan zijn recruteringsaanpak.

FeWeb helpt haar leden door de positieve en negatieve ervaringen met jobsites, recruiters en freelance platformen in kaart te brengen. 

Wat wordt er onderzocht?

RecruitmentSurvey_EN_Website_article_300x200De FeWeb Recruitment Survey gaat onder meer na welke kanalen bedrijven inzetten, welke jobsites er gebruikt worden en welke kwalitatieve leads genereren.

In de markt horen we gemengde ervaringen wat recruiters betreft. Naast de succesverhalen komen bedrijven soms ook recruiters tegen die onethisch te werk gaan of geen goede service leveren. Dan is het voor bedrijven zaak om te weten welke recruiters goed werk leveren en welke eerder te vermijden zijn. 

Tot slot wil FeWeb ook de ervaringen met freelance platformen delen. Meer en meer platformen worden er gelanceerd waardoor het niet eenvoudig is om na te gaan welke platformen je als bedrijfsleider moet gebruiken.  

>> Klik hier om aan de Recruitment Survey deel te nemen

De anonieme en geglobaliseerde resultaten worden in eerste instantie gedeeld met de deelnemers. 

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten