Work Smarter op 16 september

Work Smarter op 16 september

27 augustus 2021

Work Smarter is helemaal terug! Wie vergeten was waarom dit event geboekstaafd staat als dé ondernemersbijeenkomst van het jaar, nodigen we uit om rustig naar beneden te scrollen. Meteen je FOMO bestrijden? Dan kan je hier pijlsnel een ticket bestellen.

1. De sprekers van dit jaar al gezien?

Van topondernemers tot reclamegiganten, van sporticonen tot stand-up comedians met een missie: we laten enkel de crème de la crème toe op de podia van Flanders Expo. En onze eigen Jeroen De Wit, natuurlijk. Ook een crème van een kerel. Deze mag je alvast niet missen:

  • Duco Sickinghe, die in zijn keynote ‘Only the paranoid survive’ gul strooit met vergaarde inzichten uit een topcarrière als ondernemer.
  • Sven Nys, die niet enkel over veldrijden maar ook over ondernemerschap een stevig boekje opendoet.
  • Jeroen De Flander, die als meesterstrateeg jouw zaak vooruithelpt en je meeneemt in een verhaal dat minstens even spannend is als zijn bestsellers.
  • Elke Geraerts, die komt vertellen over de grote Mental Reset die zal nodig zijn om mentaal sterker en veerkrachtiger uit deze bizarre periode te komen als ondernemer.
  • Harry Demey, meester-marketeer en OG van de Belgische reclamewereld. Hij houdt niet van dashboards, en komt zijn unieke visie uitleggen op ons podium.
  • Marnick Vandebroek, die als leadership coach en stand-upcomedian komt vertellen hoe jij als merk of bedrijf opvalt in een wereld waarin iedereen wil opvallen.
  • Els Aerts, die als co-founder van AGConsult alles in huis heeft om te zorgen dat jouw eenmalige klanten massaal terugkomen, en misschien wel trouwe fans worden van jouw bedrijf.
  • Taha Riani, een jonge up-and-comer met een duidelijke boodschap: wie morgen niet aan inclusieve marketing doet, loopt straks hopeloos achter.

We zouden ze allemaal kunnen oplijsten, onze agenda staat dan ook tjokvol.

2. Jij bent on a roll… en Teamleader ook

Weg met coronanegativiteit, want wat blijkt: in 2021 zijn Belgische ondernemers goed bezig. We zijn on a roll, en dat is meteen ook ons thema voor dit jaar! 81% kijkt positief naar de toekomst, resultaten gaan voorzichtig de goede kant op, en we zien veel goesting om de koppen bij elkaar te steken. Geen betere plek dan Work Smarter om je ondernemersgoesting verder aan te wakkeren!

Brand je van nieuwsgierigheid naar de meest recente resultaten van de kmo-barometer? Ben je op zoek naar handvatten om de toekomst vast te grijpen en het corona-spook zo snel mogelijk achter je te laten? Onze CEO Jeroen De Wit komt vanalles uit de doeken doen op Work Smarter. Uiteraard kom je ook te weten waarom wij en onze klanten geloven dat work management software essentieel is, hoe leading agencies winnen dankzij Teamleader Orbit en hoe we in 2021 jouw onderneming beter doen draaien met minder gedoe. Want daar draait het uiteindelijk om.

3. Networking, I presume?

In ons WS-publiek zit minstens evenveel talent als op het podium. Daarom zorgen we ervoor dat jij naar hartenlust kan netwerken. Ga in dialoog met klanten, partners, start-up oprichters, ondernemers in spe, journalisten en heel wat ander intelligent volk. Je krijgt er gegarandeerd een antwoord op je meest prangende vragen over ondernemerschap. Hoe verbeter je je sales? Hoe stap je sneller op de trein van de digitalisering? Hoe pak ik mijn administratie beter aan? Je krijgt sowieso iemand te spreken die jouw specifieke uitdaging al heeft aangepakt en met plezier kennis en ervaring deelt.

4. Partner up!

Teamleader focust altijd op integratie met andere kmo-tools, van software voor boekhouding tot marketing en e-mail. Zonder onze partners zouden we dat niet kunnen. Daarom verdienen ook zij een plekje op #worksmarter2021 (bij deze heb je meteen de hashtag mee voor 16 september). De eerste inspirerende bedrijven op het lijstje:

  • Unpaid, een tool die onbetaalde facturen de wereld uit helpt.
  • Billit, een tool die factureren voor ondernemers én boekhouders gemakkelijker maakt.

In totaal verwachten we 21 digitaal innovatieve bedrijven als partners op Work Smarter. Genoeg keuze in tools en diensten om jouw bedrijf helemaal futureproof te maken!

5. In 2019 was het ook episch…

… en dat kan je hier checken op de aftermovie. Overigens: vorig jaar was er geen Work Smarter. Dus kan je er prat op gaan dat deze editie gewoon twee keer zo interessant en plezierig wordt.

Jawel, er zijn nog tickets. Rep je naar onze bestelpagina en reserveer meteen je plek voor ons inspiratiefeest!

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten