Staatssecretaris De Bleeker zet congres voor concent creators en agencies op

Staatssecretaris De Bleeker zet congres voor concent creators en agencies op

23 september 2022

Met de organisatie van ‘Content & Consument’ wil Staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker de sector bij elkaar zetten om uitdagingen samen aan te pakken. Naast concent creators, influencers, (social) marketing professionals bij agencies zal ook FeWeb als beroepsorganisatie participeren.

Ben jij influencer, marketing professioinal of gebeten door sociale media, content creation en influencer marketing? Denk je wel eens na over de uitdagingen voor influencers, de nieuwste ontwikkelingen en heb jij misschien wel een good practice om te delen? Dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan de allereerste editie van ‘Content & Consument’, een congres over influencer marketing en de consument. 

Met de organisatie van ‘Content & Consument’ wil Staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker de sector bij elkaar zetten om uitdagingen samen aan te pakken. Op 17 oktober bespreken we een hele namiddag lang de kracht van sociale media, de impact op de consument en de regelgeving van toepassing op content creators. We kijken naar de moeilijkheden maar ook naar oplossingen. 

Wat mag je verwachten? 

Een boeiende namiddag met antwoorden op jouw vragen. Welke regels zijn van toepassing op commerciële communicatie? Wat moet ik vermelden in mijn beschrijving? Waar kan ik alle info vinden? Hoe kan ik zelf inspraak hebben? … Deze en vele andere praktische vragen kom je te weten in een interactieve sessie, een panelgesprek met content creators, een keynote over de laatste trends en zoveel meer. 

Praktisch

Het congres zal doorgaan op maandag 17 oktober van 13u-17u in Brussel (Kruidtuinlaan 50 – 1000 Brussel). 

Inschrijven kan via deze link  https://evadebleeker.be/nl/content-consument

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten