LazySundays.be brengt Belgische webshops samen op 1 platform

LazySundays.be brengt Belgische webshops samen op 1 platform

25 maart 2020

Safeshops stelt haar platform LazySundays tijdelijk gratis open voor alle Belgische webshops. Op 5 april start de eerste Lazy Sunday die gedurende de corona lockdons elke zondag herhaald wordt. FeWeb roept haar leden op om hun klanten te informeren over dit initiatief.

Het is duidelijk. We zullen ons nog een tijdje moeten beschermen tegen covid-19. De verwachting dat we met zijn allen nog tot eind april of langer in een bepaalde vorm van quarantaine zitten, is er.
Voor de webshops uit getroffen sectoren of met een fysieke winkel zijn dit moeilijke tijden.

SafeShops.be, de e-commerce sectorvereninging wil helpen door de Belgische webshops gratis op het lazysundays.be te promoten. Gedurende enkele weken is het een ontdekkingsplatform voor kleine, grote en nieuwe Belgische webshops.

Naast het ontdekken van leuke shops, hobbies of producten gedurende de week, zorgt LazySundays ook elke zondag voor licht in de duisternis. Dan verrassen ze de bezoekers met een leuke korting of attentie. Kan iets eenvoudig zijn. Uit dankbaarheid. Ook jouw klant kan misschien dat steuntje of extraatje nu wel goed gebruiken. 

Meld je shop nu aan op www.lazysundays.be – verzin een leuke promo voor zondag. De eerste lazy sunday start op 5 april. Ze houden vol tot de “lockdown” stopt.

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten