Nieuwe FeWeb Partner: DHL Express verlegt je grenzen

Nieuwe FeWeb Partner: DHL Express verlegt je grenzen

25 januari 2019

De e-commerce cross border business van DHL Express groeide het afgelopen jaar met maar liefst 20%. Hoe DHL Express je klanten helpt om hun e-commerce markt te vergroten door internationale shoppers te bereiken, lees je hier.

FeWeb stelt voor: DHL Express als nieuwe FeWeb-partner. 

DHL Express maakt cross border E-commerce makkelijk en mogelijk. Hoe? Dat lees je hier.

1. Internationaal groeien

Met onze logistieke diensten verbinden wij uw webshopklanten met hun klanten, waar ook ter wereld. Wat ze ook versturen, wij weten hoe hun zending het verschil kan maken.

DHL Express in 5 cijfers:

  • Aanwezig in 220 landen en gebieden
  • 100 000 internationale specialisten
  • 250 DHL vliegtuigen
  • 92.328 DHL voertuigen
  • 1.282.000.000 pakjes per jaar geleverd

2. Verhoog de conversie

Door eindklanten flexible bezorgmogelijkheiden te bieden, vergroten webshops de kans tot aankoop en groeien deze webshops 2x sneller dan retailers zonder deze optie. Met DHL On Demand Delivery kan de eindklant zelf kiezen waar en wanneer hij zijn pakje wil ontvangen.

3. Slimme retourservice

Een goede retourservice zorgt voor (herhaal) aankopen. Klanten vinden het fantastosch om meteen een ingevuld retourlabel bij het pakket te ontvangen. Nadien komen wij het afhalen bij de eindklant thuis of brengen ze het zelf naar 1 van de meer dan 15.000 ServicePoints in Europa alleen al. DHL eReturns. Zo maken wij het retourneren gemakkelijk.

4. Eenvoudige IT-integratie

Wij helpen jullie en jullie klanten graag met het realiseren van groei door slim gebruik te maken van onze expertise en onze systemen. Onze DHL Integrated Solutions zijn onder meer handige kant-en-klare oplossingen nl: API’s & Plug-ins bij alle bekende E-Commerce integrators (Magento, Woocommerce, shopify, prestashop, ...) maar ook specifiek maatwerk.

>> Meer weten? Kijk snel op https://www.dhlexpress.be/en/ecommerce/

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten