Social media advertising specialist

New Job / Stage avatar
15 januari 13:10 in Jobs & Stages

Social media advertising specialist

Als advertising specialist leid, begeleid en adviseer jij de advertentiecampagnes van ons groeiend aantal klanten. Voor onze klanten adverteren we niet alleen op Facebook en Google, maar ook op Instagram, LinkedIn, Pinterest, SnapChat, TikTok, … Overal waar internetgebruikers te overtuigen zijn van een product of dienst! Ben jij de social media wizard die we zoeken?

Conversal is op zoek naar een gemotiveerde medewerker met social media advertising en marketing kennis om ons team te versterken.

Als social media advertising specialist volg je de laatste nieuwe trends op de voet en geeft je smartphone een notificatie wanneer Facebook nieuwe ideetjes bedenkt of algoritmes aanpast.

Wie zijn wij

Als digital agency bieden we bij Conversal een complete service aan onze klanten. Behalve de uitbouw van een professionele website, leveren we ook alle bijbehorende diensten die onze klanten willen uitbesteden.

Ons team bestaat uit developers, WordPress specialisten, marketing specialisten, copywriters, creatievelingen en nog een half dozijn andere techneuten.

Samen werken we aan een totaalpakket om onze klanten ervan te verzekeren dat ze nooit nog een ander digital agency nodig zullen hebben. Onze onderneming groeit iedere dag en onze klanten zijn dan ook erg tevreden over onze aanpak. We houden van zuivere en duidelijke communicatie, zowel onderling als met onze klanten.

Wat we van jou verwachten

We verwachten van jou dat je zonder met je ogen te knipperen een Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn campagne kan opzetten en die ook kan opvolgen en optimaliseren. Liefst heb je ook al eerder samen gewerkt met klanten.

Je hebt kennis van zaken, bent leergierig aan gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Facebook advertenties start je op met je ogen dicht
  • Instagram is je tweede thuis en je weet wat er leeft op dit platform
  • Marketing op verschillende andere social media kanalen schrikt je niet af
  • Je weet dat je social media aandacht niet zomaar krijgt: je moet het verdienen
  • Ook Instagram, Twitter, Snapchat en Pinterest zijn kanalen die je inspireren
  • Je bent een team player en houdt van duidelijke briefings en overleg
Ben jij onze geknipte kandidaat?

Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief door via dit formulier. We bekijken alle sollicitaties grondig en koppelen naar iedereen terug.

SOLLICITEREN

0 reacties

Terug naar Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten