Jobs & Stages - Jobs & Stages

Jobs & Stages

Zoeken

Weergave

Volgorde

17 juni 10:37 in Jobs & Stages

Senior Project Manager - Baldwin (Gent)

Jobinhoud: We zijn bij Baldwin op zoek naar een Senior Project Manager om ons development team te versterken in Gent. Om onze projecten binnen tijd en budget op te kunnen leveren, denken we aan iemand met een technische achtergrond en sterke leiderschap skills. We hechten niet veel waa… Lees verder over Senior Project Manager - Baldwin (Gent)

Lees verder over Senior Project Manager - Baldwin (Gent)
13 februari 12:51 in Jobs & Stages

Crossmedial zoekt gedreven Full stack web developer

Crossmedial creative agency is op zoek naar een gepassioneerde full stack web developer. Je staat in voor het development en ontwikkeling van de backend en frontend, je werkt nauw samen met de web & digital designer aan het ontwerp en je onderhoudt de websites en webapplicaties. Als webdevelope… Lees verder over Crossmedial zoekt gedreven Full stack web developer

Lees verder over Crossmedial zoekt gedreven Full stack web developer
Youri Godding avatar
30 januari 17:50 in Jobs & Stages

SEA Specialist (h/f)

Située dans un magnifique écrin de nature en plein cœur du Brabant Wallon, Synapse Agency est une agence de webmarketing spécialisée en Stratégie Digitale, en SEA, en Social Media Marketing et en Web Analytics. Orient&eacut… Lees verder over SEA Specialist (h/f)

Lees verder over SEA Specialist (h/f)
Jurgen Carlier avatar
15-11-19 16:10 in Jobs & Stages

UX/UI ontwikkelaar (M/V) West-Vlaanderen

Korazon zoekt een UX/UI ontwikkelaar (M/V) die aan de slag wil in West-Vlaanderen. De vacature  vind je op  https://www.korazon.be/nl/jobs/vacatures/uxui-ontwikkelaar  Meer informatie over Korazon op https://www.korazon.be/

Lees verder over UX/UI ontwikkelaar (M/V) West-Vlaanderen
Jelle Van den Bergh avatar
08-10-19 11:14 in Jobs & Stages

Wieni zoekt PHP backend developer

Ben je een webdeveloper met ervaring in PHP? Dan kom je in aanmerking als Backend Developer bij Wieni. Wieni ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties die uitblinken in technologische performantie en gebruiksvriendelijkheid. Dat doen we al een tiental jaar voor VRT (Canvas, Eén, Dagelijkse K… Lees verder over Wieni zoekt PHP backend developer

Lees verder over Wieni zoekt PHP backend developer

Bedrijf zkt talent

Onze digitale sector groeit en zoekt zowel nieuw als ervaren talent. FeWeb faciliteert deze zoektocht via deze gratis dienst: je vindt hier vacatures voor vol- en deeltijdse functies, freelance opdrachten en stageplaatsen. 

Een vacature posten?

Enkel ingelogde FeWeb-leden kunnen vacatures voor jobs en stages delen. Een gratis dienst inbegrepen in het lidmaatschap. 
>> Log in om je jobs & stages te posten

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Verfijn je zoekopdracht om de voor jou meest relevante vacatures van de FeWeb lidbedrijven te ontdekken: klik op de Zoek-button.  

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten