Stage online marketing

New Job / Stage avatar
15 januari 13:03 in Jobs & Stages

Stage online marketing

Zoek jij een stage waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s in een digital agency waarvan je iets opsteekt? Ben je student hoger onderwijs en op zoek naar een stage van minimum 10 weken? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing.

Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een een stagiair (online) marketing.

Wie zijn wij?

Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van al hun online-activiteiten. We maken de meest gebruiksvriendelijke websites, bedenken zotte creatieve branding- en videocampagnes en zijn expert in online marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency.

We bieden onze klanten alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke online strategie:

  • Creative: (re)branding trajecten, Graphic design, videoproductie, animatie, bedrijfsnamen en slogans, totaalcampagnes,…
  • Web Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,…
  • Marketing: SEO, SEA, social media marketing, …
Wat doe jij?

Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer.

Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing.

Je komt terecht in een professionele omgeving in ons kantoor in Affligem, Boekhoutstraat 121. We zijn makkelijk bereikbaar vanuit o.a. Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Zottegem, Halle, Sint-Pietersleeuw, Dilbeek, Wemmel, Asse en Ternat.

Wie ben jij?
  • Je volgt een opleiding binnen Marketing of Communicatie.
  • Je bent leergierig en staat open om met heel wat nieuwe online tools te leren kennen.
  • Je gaat steeds gestructureerd te werk waardoor je steevast je deadlines behaalt.
  • Je kan zelfstandig aan de slag op basis van een duidelijke briefing.
  • Je werkt nauwkeurig.
  • Je bent een vlotte communicator.
Solliciteren

Wanneer je interesse hebt in deze job, vragen we je vriendelijk het sollicitatieformulier in te vullen via deze link.

0 reacties

Terug naar Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten