LicentiePro: circulaire IT partner van FeWeb

LicentiePro: circulaire IT partner van FeWeb

21 mei 2024

LicentiePro, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van licentiebeheer en softwareoplossingen, gaat een strategische samenwerking aan met FeWeb om de leden te informeren over Circulaire IT, een onderwerp dat de komende jaren een steeds belangrijker aspect van de ketenverantwoording en regelgeving zal worden. De leden kunnen ook profiteren van de uitgebreide diensten en producten die LicentiePro te bieden heeft.

Onder leiding van Patrick Marck, directeur van FeWeb, en Olaf van Cronenburg, zaakvoerder bij LicentiePro België, zijn de handtekeningen gezet onder een overeenkomst die beide partijen verbindt. Met deze samenwerking willen zij een gezamenlijke inspanning leveren om het succes en de groei van de webindustrie op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier in België verder te stimuleren.

LicentiePro staat bekend om haar innovatieve benadering op het gebied van licentiemanagement en softwareoplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten aan ondernemers in diverse sectoren. Door lid te worden van Feweb kan LicentiePro haar expertise delen met andere leden en hen ondersteunen bij hun digitale transformatie naar Circulaire IT en ketenverantwoording van product- en dienstlevering. In dit aspect spelen Circulaire Software, Cloud Optimalisatie, Edge Computing, en Hardware levensduurverlenging, en ook refurbishment, ieder een rol.

Patrick Marck is verheugd over de nieuwe samenwerking: "Met LicentiePro als nieuw lid én partner kunnen we onze leden nog beter ondersteunen bij hun zakelijke en kennisbehoeften op het gebied van licenties en softwareoplossingen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot waardevolle voordelen en kansen voor onze leden." Olaf van Cronenburg voegt daaraan toe: "Wij zijn trots om deel uit te maken van FeWeb en kijken ernaar uit om nauw samen te werken met professionals in de webindustrie. Door onze krachten te bundelen kunnen we gezamenlijk innovatieve oplossingen bieden en bijdragen aan de samenleving middels circulaire oplossingen en zeker ook het financieel succes van de sector dienen."

LicentiePro zal haar expertise delen door middel van workshops, trainingen en andere evenementen die speciaal worden georganiseerd samen met FeWeb voor de FeWeb-leden. Bovendien zullen er exclusieve kortingen en voordelen beschikbaar zijn voor leden die gebruik willen maken van de producten en diensten van LicentiePro.

>> www.licentiepro.be 

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten