PXL & FeWeb begeleiden ondernemers met een digitaal plan op maat

PXL & FeWeb begeleiden ondernemers met een digitaal plan op maat

29 september 2021

Hoe kan je als digitale dienstverlener je klanten helpen om een digitaal plan op maat te bouwen? Het Postgraduaat Digitale Marketing bied je alle inzichten en praktische handvaten om de juiste digitale strategie te bedenken en deze vervolgens om te zetten in een digitaal plan. 15 digitale experten begeleiden de deelnemers naar de pitch-sessie op het einde van de rit.

Niet elke digitale dienstverlener beschikt over de juiste kennis en competenties om digitale strategieën op maat van de klant te ontwikkelen. Door de combinatie van strategische inzichten, praktische kennis over de kanalen en performante manieren om de resultaten te verbeteren, geeft het Postgraduaat Digitale Marketing de nodige ingrediënten van een succesvol strategisch plan. 

De interactieve avondsessies zorgen voor een juist evenwicht tussen kennis en oefening. Met als één gemeenschappelijke doelstelling: het ontwikkelen van een digitaal plan op maat van je bedrijf. Dat resultaat wordt voorgelegd via pitch-sessies aan een jury. De expert-docenten begeleiden je tijdens het academiejaar en na je pitch-sessie. 

Of je nu voor een digitale dienstverlener werkt of voor een kmo met nood aan een digitale aanpak, het Postgraduaat Digitale Marketing vult die leemte in. Het Postgraduaat start op dinsdag 12 oktober 2021 om 19u in Hasselt. Online inschrijven kan tot 5 oktober.

>> Meer info en inschrijven

PG_DigitaleMarketing2021-2022_LinkedIn_1236x709

Labels:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten