97 cases dingen naar de FeWeb Excellence Awards

97 cases dingen naar de FeWeb Excellence Awards

8 november 2018

Op donderdag 29 november is het zover: dan komen we te weten welke bedrijven de meest performante sites van het afgelopen jaar ontwikkelden. Maar liefst 97 inzendingen worden een maand lang gemonitored en geanalyseerd op de meest pertinente en objectieve criteria. Welke bedrijven met de FeWeb Excellence trofee naar huis gaan kom je te weten tijdens de 15de editie van het FeWeb Congress. 

Digitale expertise in de schijnwerpers

Een schatkist aan creativiteit, digitale kennis en technisch vernuft. Dat is wat de meer dan 500 lidbedrijven van FeWeb elke dag opnieuw ten dienste stellen van hun klanten. Deze expertise leidt tot knappe sites, apps en campagnes die uitblinken in efficiëntie en effectiviteit. 

Elk jaar plaatst FeWeb de Belgische digitale expertise in de schrijnwerpers. Door de technisch meest performante sites die jouw bedrijf dit jaar ontwikkeld heeft te bekronen op basis van objectieve criteria. De Jury onderwerpt de inzendingen aan de meest relevante criteria zoals user experience, accessibility, mobile responsiveness en snelheid, maar ook op wettelijk vlak worden de cases beoordeeld. 

4 categorieën én een overall Award

We gaan op zoek naar de meest performante B2C, B2B, Ecommerce en Non-Profit sites. In elke categorie bekronen we het knapste werk met een Bronze, Silver & Gold Award. De meest performante site over alle categorieën heen wint de Overall FeWeb Excellence Award.

>> Schrijf je nu (gratis) in voor het FeWeb Congress & Awards op donderdag 29 november

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten