Starring Jane designt nieuwe website van FeWeb

Starring Jane designt nieuwe website van FeWeb

7 juli 2017

FeWeb schreef een wedstrijd uit onder zijn 520 leden om het concept, de look & feel van zijn nieuwe website te ontwikkelen. Die gaat begin oktober 2017 online.  Het design van het Gentse digital agency Starring Jane kwam als winnaar uit de bus.

De opdracht was om de website een verfrissende look & feel te geven die futureproof is. De inzendingen werden beoordeeld en gemotiveerd door een onafhankelijke jury van 15 experts op het vlak van usability, design en accessibility, en dit via de Belgische tool ‘UXProbe’.  De Raad van Bestuur van FeWeb bevestigde de keuze van de experts.  Patrick Marck, directeur FeWeb:

“Alle inzendingen waren heel sterk, maar de jury koos uiteindelijk voor het design van Starring Jane omdat deze een dynamische en innovatieve ‘start-up’-mentaliteit uitstraalt en ook uitdrukt waarvoor FeWeb staat. Het kleurgebruik versterkt de FeWeb-identiteit, en het design vertolkt de diversiteit van onze sector.”

FeWeb en Starring Jane verfijnen het design de komende weken, waarna Procurios het design definitief integreert in het CMS- & CRM-platform.

Voor Starring Jane is deze award niet alleen een bewijs dat ze goed bezig zijn, ze krijgen ook een toegangsticket voor het walhalla van de webdesigners, nl. de volgende Awwwards Conference te Berlijn in februari 2018 (info: Awwwards). CEO David Bintein:

“We namen deel voor de eer, maar als enthousiast lid van FeWeb willen wij ook onze bijdrage leveren aan de dynamiek en uitstraling van onze vakorganisatie. Bovendien is het een leuk visitekaartje.”

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten