Mediasoft & Livet

Timmy Maris avatar
14/12/2023 20:48 in Digital Champs Cases

Mediasoft & Livet

In de drukke wereld van vandaag is het vinden van de juiste balans tussen werk en privé van cruciaal belang. Livet helpt bedrijven om hun werknemers hierin maximaal te ondersteunen. We bouwden voor hen een gloednieuw Drupal platform dat hen alle handvaten biedt: maak kennis met MyLivet.

De uitdaging

Livet had nood aan een platform dat zich zowel richt tot de werkgever die het welzijn van zijn werknemers wil bevorderen, als de werknemer die online de mogelijkheden voor een betere work-life balance moet kunnen bekijken. Hand in hand met dit gloednieuwe platform moest een doordachte branding gaan, die de visie, waarden en het DNA van Livet uitdraagt naar de buitenwereld.

De oplossing

We bedachten een sterk concept dat de basis vormt voor de nieuwe merkidentiteit. We ontwierpen een uitgebreid brandbook dat de leidraad vormt voor alle off- en online communicatie van Livet. De nieuwe branding trokken we integraal door naar de nieuwe website, want een uniforme stijl draagt enorm bij aan de herkenbaarheid. Voor deze content website kozen we zonder aarzelen Drupal als CMS. Dit open source systeem geeft ons alle flexibiliteit om verschillende content types te configureren.

Het resultaat

De uniforme stijl die we ontwierpen voor Livet, is inzetbaar voor alle online kanalen. Het doortrekken van de merkbeleving draagt bij tot de herkenbaarheid van de brand en zorgt voor meer vertrouwen bij de doelgroepen. Het startpunt is natuurlijk het nieuwe platform, waar de frisse branding volledig tot zijn recht komt. De site herbergt verschillende formules voor een betere work-life balance, waarop werkgevers kunnen intekenen. Werknemers vinden op de website een handig overzicht van alle mogelijkheden voor een beter welzijn, volgens de door de werkgever gekozen formule.

Lees de complete case van Livet hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten