Duo & Reynaers

DUO - make it fly avatar
24/10/2023 14:05 in Digital Champs Cases

Duo & Reynaers

Het partnership tussen Reynaers en make it fly ging al heel wat jaren mee toen we eind 2020 een go kregen voor de ontwikkeling van de nieuwe website. Het eindresultaat? Een gloednieuw, internationaal gepersonaliseerd klantenportaal met PIM koppeling.

De uitdaging.
Eén van de grote uitdagingen was om de omvangrijke hoeveelheid aan producten in het nieuwe platform onder te brengen, terwijl het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk moest zijn voor een brede waaier van verschillende doelgroepen. Elke doelgroep moest op de website meteen zijn weg kunnen vinden naar de informatie die voor hem relevant is. Maar ook intern wou Reynaers met dit platform naar een betere optimalisatie streven.

De oplossing.
Om de interne processen te optimaliseren qua efficiëntie, kwamen we tot één website. Deze is op een vernuftige manier opgezet zodat elk department en/of land zijn eigen beheer heeft. Nieuwe features kunnen nu eenvoudig voor alle landen uitgerold worden.
We bouwden het platform bovendien met het oog op een zo soepel mogelijke werking van de salesprocessen. Het is flexibeler, groter, gebruiksvriendelijker én omvat alle denkbare marketingmogelijkheden en koppelingen om deze processen naar een hoger niveau te tillen. 

De resultaten.
Reynaers is enorm tevreden over het nieuwe platform en de samenwerking. We kwamen immers tot een faciliterende tool voor hun markten enerzijds - elke markt kan nu een eigen identiteit uitstralen - en een faciliterende tool voor de installateurs anderzijds. Zij kunnen sneller alle benodigde documentatie en interne software van Reynaers gegroepeerd terugvinden (calculatietools, trainingen …) We kregen sinds de oplevering al heel wat lovende feedback, waar we natuurlijk enorm blij van worden.

Lees de complete case van Reynaers hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten