Duo & Zwin Natuur Park gebruikersonderzoeken

DUO - make it fly avatar
24/10/2023 11:35 in Digital Champs Cases

Duo & Zwin Natuur Park gebruikersonderzoeken

Voor het Zwin Natuur Park hielden we online en offline gebruikersonderzoeken om de gebruikersbehoeften in kaart te brengen, waarna we gerichte adviezen konden geven voor optimalisaties op vlak van content, design, usability en structuur.

De uitdaging.
De website van het Zwin Natuur Park bestaat ondertussen al heel wat jaren, en hoewel het nog steeds een parel van een website is, was het tijd voor een vernieuwd platform. Het Zwin-team hecht ontzettend veel belang aan een goede gebruikerservaring en wenste daarom de sterke en zwakke punten van de website op objectieve wijze te identificeren.

De oplossing.
Om de user experience van de website in kaart te brengen, voerden we een veelzijdig gebruikersonderzoek uit. We onderzochten het gebruik van de website via online bronnen - zoals diverse surveys, Google Analytics data en heatmap analyses - en offline gebruikerstesten met scenario’s.

De resultaten.
Het eindresultaat is een omvangrijk rapport met aanbevelingen die gebaseerd zijn op de feedback van gebruikers, wat hierdoor heel waardevol is voor de ontwikkeling van de nieuwe Zwin Natuur Park website en bovendien ook voor toekomstige uitbreidingen. 

Lees de complete case van Zwin hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten