Duo & Symphony Mills

DUO - make it fly avatar
24/10/2023 11:17 in Digital Champs Cases

Duo & Symphony Mills

Trots. Trotser. Trotst. Laat dit de rode draad zijn doorheen het nieuwe B2B bestelplatform voor Symphony Mills, onderdeel van Love Home Fabrics. Een internationaal B2B bestelplatform ontwikkeld met verschillende technische bouwblokken, rekening houdend met de wensen en noden van Love Home Fabrics. Geloof ons: dit bestelplatform is een technisch hoogstandje. 

De uitdaging.
Een performant B2B bestelplatform waarin Symphony Mills, en in de toekomst ook andere merken van Love Home Fabrics, in al zijn volledigheid op een overzichtelijke en moderne wijze wordt gevisualiseerd. De internationale werking van Symphony Mills, en Love Home Fabrics, vroeg naar een gebruiksvriendelijke hanteerbaarheid. 

De oplossing.
Gezien de complexiteit van het project hebben we de klassieke versie van Drupal en Magento op de schappen gelaten, en kozen we voor een combinatie van verschillende technologieën die samen een krachtig geheel vormen: Headless Drupal, Java Spring en Next.js. 

De resultaten.
Was het mogelijk om een bestelplatform in te kaderen en aan onze muur op te hangen: dan deden we dit 😉. Het B2B bestelplatform van Symphony Mills is een gebruiksvriendelijk en flexibel huzarenstukje, waar de verschillende technologieën samenkomen en een straf bestelplatform vormen. 

Lees de complete case van Symphony Mills hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten