Duo & Pro@Work

DUO - make it fly avatar
13/07/2023 12:07 in Digital Champs Cases

Duo & Pro@Work

Pro@Work is dé specialist in de toelevering van producten en diensten aan professionals die actief zijn in de bouw, industrie en interieursector. Hun expertise en passie voor hun vak is duidelijk voelbaar in hun fysieke vestigingen. Om deze klantbeleving digitaal door te trekken ontwikkelden we voor hen een B2B e-commerce platform met geïntegreerd PIM-systeem. 

De uitdaging.
Pro@Work had nood aan een B2B e-commerce platform dat hun omvangrijk productgamma aankan én deze overzichtelijk weergeeft voor hun klanten. De webshop dient te fungeren als gebruiksvriendelijk bestelplatform voor nieuwe en terugkerende klanten. Tenslotte was een goede zoekfunctie onontbeerlijk om producten makkelijk terug te kunnen vinden. 

De oplossing.
Om alle producten efficiënt online te presenteren kozen we voor Magento. Een voor de hand liggende keuze, gezien de grote hoeveelheid producten: meer dan 150.000. Een op maat gebouwd PIM-systeem in Akeneo geeft Pro@Work volledige controle en beheer over al hun producten. 

De resultaten.
Dankzij Magento en het daaraan gekoppelde PIM-systeem, is het beheren van producten nu bijzonder gemakkelijk. Het B2B e-commerceplatform wordt reeds gretig door hun klanten gebruikt om bestellingen te plaatsen. De intuïtieve navigatie en slimme zoekfunctie bieden een grote meerwaarde gezien het brede gamma van Pro@Work. 

Lees de complete case van Pro@Work hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten