Duo & HABO

DUO - make it fly avatar
13/07/2023 11:47 in Digital Champs Cases

Duo & HABO

HABO vzw is de Huisartsenkring van Brugge en Omgeving. Ze ondersteunen en verbinden individuele huisartsen en huisartsenpraktijken. Met veel positiviteit zet HABO haar beste beentje voor, voor de toekomst van de huisartsgeneeskunde. Samen met KGBN (Koninklijke Geneeskundige Vereniging van Brugge en het Noorden) vormen zij de Artsenorganisatie Noord West-Vlaanderen. We ontwikkelden voor hen een gebruiksvriendelijk digitaal Drupal 9 platform, waar artsen onder andere een rijkelijk gevulde mediabibliotheek kunnen raadplegen en kunnen deelnemen aan tal van navormingen.

De uitdaging.
HABO en KGBN hebben als gemeenschappelijke doelen het stimuleren en ondersteunen van artsen, evenals het versterken van de verbondenheid tussen hen onderling. Eenvoudig én veilig informatie kunnen delen is van groot belang. Tot slot moeten patiënten belangrijke informatie vlot kunnen terugvinden, zoals gegevens over de wachtdienst.

De oplossing.
Een gebruiksvriendelijk en toegankelijk Drupal 9 platform, bestaande uit een publiek luik en een artsenportaal waar uitsluitend hun leden toegang tot hebben. De website is gekoppeld aan het CRM-systeem van HABO, zodat hun leden automatisch toegang krijgen tot het portaal.

De resultaten.
Een mooi platform waar huisartsen, specialisten en patiënten op een gebruiksvriendelijke manier allerhande voor hen relevante informatie kunnen raadplegen. Leden van HABO en KGBN kunnen dankzij de website een heuse digitale community opbouwen.

Lees de complete case van HABO hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten