Duo & Vander Elst

DUO - make it fly avatar
25/04/2023 16:56 in Digital Champs Cases

Duo & Vander Elst

Vander Elst is al bijna 40 jaar dé go to partner voor elektrotechnisch installatiemateriaal en vormt de schakel tussen internationale topmerken, installateurs en de projectmarkt. Bovendien organiseert de Vander Elst Academy verschillende webinars en opleidingen zodat installateurs hun hart kunnen ophalen over de vele elektrotechnische oplossingen. Om hun honger naar automatisering en efficiëntie te stillen, bouwden we voor Vander Elst een Magento-oplossing met geïntegreerd PIM-systeem.

De uitdaging.
Vander Elst had nood aan een website die hun omvangrijk productgamma aankan én overzichtelijk weergeeft. Een goede zoekfunctie moet het de gebruiker bovendien zo makkelijk mogelijk maken om producten te kunnen terugvinden. Tenslotte moeten er allerlei types content in de website ondergebracht kunnen worden, zodat Vander Elst installateurs kan inspireren en informeren.

De oplossing.
Om alle producten efficiënt online te presenteren, kozen we voor Magento. Een voor de hand liggende keuze, gezien de grote hoeveelheid producten. Daarnaast wenst Vander Elst de optie open te houden om in de toekomst een webshop op te starten. Een omschakeling die met Magento snel gemaakt kan worden. Onze straffe contentstrategie zorgt er tot slot voor dat we alle gewenste doelgroepen bereiken.

De resultaten.
Dankzij Magento en het daaraan gekoppelde PIM-systeem, is het beheren van producten nu bijzonder gemakkelijk. De intuïtieve navigatie en slimme zoekfunctie zijn een grote meerwaarde gezien het brede gamma van Vander Elst. Als kers op de taart zien we sinds de lancering van de website ruim dubbel zoveel bezoekers.

Lees de complete case van Vander Elst hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten