Intuïtieve Drupal-wizard voor Acerta

Dropsolid | Digital Experience Company avatar
4/08/2022 09:58 in Digital Champs Cases

Intuïtieve Drupal-wizard voor Acerta

Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve wizard waar starters volledig zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Uitdaging
Technisch een zeer ambitieus project met een strakke deadline. Een resem moeilijke API-integraties. En ondanks de complexiteit van het project, alles toch op een behapbare manier in een gebruiksvriendelijk platform voor de zelfstandige starter gieten.

Oplossing
Een modulair platform waarbij de basis voor toekomstige e-commerce projecten alvast werd gelegd. Het gebruik van Drupal en een transparante samenwerking waarbij Acerta nu zelf volledig zelfstandig aanpassingen doorvoert aan het platform, zonder de tussenkomst van een externe partner of een technische afdeling.

Resultaat
Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve wizard waar starters volledig zelfstandig mee aan de slag kunnen. Positieve, stijgende cijfers die sterker groeien dan de evolutie in de markt. Het nieuwe platform met de “activiteiten”-pakettten zorgen voor een volledigere dienstverlening (one-stop shop) en een relevante meeromzet.

Er werd altijd heel open en transparant gecommuniceerd vanuit Dropsolid. De samenwerking tussen de teams was goed en nauw.

Nicolas Pevenage, Director Product and Business Development @Acerta

  • Cruciaal voor Acerta, tevreden starters die volledig zelfstandig aan de slag kunnen: gebundelde administratieve verplichtingen, totale ontzorging en een drempelverlagende wizard met online betaling.
  • Een krachtig, gebruiksvriendelijk en intuïtief basisplatform in Drupal waarop de herbruikbaarheid van de modules Acerta toelaat om ook voor zijn business partners aangepaste digitale onboarding uit te werken.
  • Een stevige basis aan API-integraties, met vlotte integratie in nieuwe en lopende projecten.
  • Een sterk positieve business case met nieuwe financiële inzichten die als basis dienen voor andere vervolgprojecten.

Lees de volledige case op dropsolid.com

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten