Winston is de eerste in zijn soort

SKINN BRANDING AGENCY avatar
18/07/2022 12:07 in Digital Champs Cases

Winston is de eerste in zijn soort

Een disruptief concept om de wereld van de advocatuur te democratiseren? Daar zetten we bij SKINN met plezier onze schouders onder.

Winston is de eerste in zijn soort. Online juridisch advies tegen transparante en op voorhand afgesproken prijzen. Vernieuwend, fris, laagdrempelig en democratisch. Zo bouwden we ook de merkidentiteit op.

We kennen ze allemaal, die barrière om naar een advocaat te stappen. En dat voelden ook de oprichters van Winston, zelf jonge advocaten. Er zijn bepaalde vragen die steevast terugkeren, die binnen een bepaalde structuur kunnen worden behandeld en waar je dus met gemak een prijs op kunt plakken. Het werd dan ook hoog tijd om iets nieuws neer te zetten binnen deze archaïsche sector.

Hun idee: stel jouw juridische vraag online, betaal meteen en krijg een snel en duidelijk antwoord. Gemaakt om heel wat juridische kopzorgen meteen uit de wereld te helpen. Is jouw juridische vraag te complex voor een eenvoudig antwoord, dan helpt Winston je ook graag verder met een meer uitgebreide persoonlijke aanpak en voorstel, maar dit steeds op basis van duidelijke en transparante afspraken.

SKINN ontwikkelde de merk- en digitale strategie, de merkidentiteit en de juridische webshop.

Wij stelden de scope van het business model in vraag en hebben dit geoptimaliseerd samen met hen.
Om het snel behandelen van de vragen gestructureerd te laten verlopen, bouwde SKINN een website met intern CRM systeem en webshop, ontworpen op de groei, maar zonder aan gebruiksvriendelijkheid of menselijke factor in te boeten. SKINN transformeerde het idee van online advies om tot een ambitieus systeem, gebouwd om binnenkort in elke grote stad van België een Winston filiaal neer te poten.

Ontdek winston.be!

 

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten