MonkeyProof x Murprotec: waardevolle leads dankzij succesvolle online strategie

MonkeyProof Agency avatar
14/02/2022 16:06 in Digital Champs Cases

MonkeyProof x Murprotec: waardevolle leads dankzij succesvolle online strategie

Murprotec is dé vochtbestrijder in België en Europa. Ze zijn in maar liefst 8 landen actief en hebben meer dan 12.000 werven per jaar. Al ruim 65 jaar staan ze garant voor definitieve vochtbehandelingen. Hun digitale marketing en websites vertrouwen ze toe aan MonkeyProof.

Ons doel? Digitale voorsprong nemen.

De filosofie van Murprotec is duidelijk: iedereen heeft het recht op een gezonde en vochtvrije woning. Samen met Murprotec willen we deze boodschap verspreiden, zodat meer mensen hun opties weten. Naast het creëren van awareness en het informeren van de doelgroep, is ook leadgeneratie één van onze prioriteiten.

Onze oplossing? Een steengoede strategie en een nieuwe site

Onze strategen haalden alles uit de kast en ontwierpen een strategisch plan om “u” tegen te zeggen. Uitgebreid en vol opportuniteiten. Doorheen het jaar voeren we ons uitgezet plan tot in de details uit. We analyseren regelmatig de resultaten van onze inspanningen en sturen bij waar nodig.

Murprotec België werd voorzien van een gloednieuwe website. Een uniforme look die vertrouwen en expertise uitstraalt. De vernieuwde site houdt rekening met verschillende toepassingen uit de gedragspsychologie, UX en de kunst van SEO.

Met onze online advertenties via Google Ads en social media overtuigen we mensen van aan de kust tot in de Ardennen.

Een topresultaat!

De Murprotec campagnes zijn ijzersterk! Dat bewijzen ook de verbluffende resultaten. De strategie en nauwe opvolging van onze digitale architecten werpen duidelijk hun vruchten af.

  • Awareness: check
  • Informeren: check
  • Leadgeneratie: check

Lees de volledige case hier.

Benieuwd hoe jij digitaal voorsprong kan nemen? Contacteer ons.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten