WIcreations | Esign

Developers Esign avatar
17/11/2021 23:56 in Digital Champs Cases

WIcreations | Esign

We missed you, live events! Dat moet WIcreations gedacht hebben toen ze met het idee kwamen voor een nieuwe website. Innoverende, duurzame en complete oplossingen in stage motion is hun dada.

Tegenwoordig is het niet simpel om indruk te maken op het web. Geanimeerde websites doen dat nu net wél. Bekijk de moderne & uitgebreide website: https://www.wicreations.com/

Wij zoeken telkens naar de beste UX (user experience). Da’s meer dan de laatste designtrends volgen. Het is continu observeren, leren, testen en aanpassen. Animaties kunnen de bezoekerservaring verbeteren, en zorgen daardoor voor meer engagement, meer conversies en uiteindelijk dus meer omzet.

Animaties maken de ervaring op de website prettiger. Ze leiden de websitebezoeker naar een volgende pagina, maken het laden van een afbeelding aangenamer en zijn over het algemeen plezant, omdat ze interactie creëren met de bezoeker. Bij het bouwen van animaties denken onze rasechte developers natuurlijk aan de laadtijd van de website. De minste vertraging is namelijk schadelijk voor de UX. 

  • Op de homepage en de solutions pagina heb je bij “Local heroes” een deeltje met links een afbeelding van een collega bij WIcreations. Dit roteert elke maand automatisch naar een ander persoon. Zowel de afbeelding als de naam in de button passen zich dan automatisch aan.
  • Bij het formulier op de sollicitatiepagina kan een kandidaat voor CV en Motivation simpelweg iets uploaden via Dropbox en Google Drive.

Bij Esign kunnen we prima samenwerken. Met meer dan 30 collega’s onder één dak is het aanbod op zijn zachtst uitgedrukt divers. Design, front-end en back-end werken nauw samen om een totaalplaatje neer te zetten dat klopt

Anderzijds werken we graag met onze klanten samen. Heb je een inhouse expert die je ook graag laat meewerken aan het project? Geen probleem, natuurlijk! Als klant heb je altijd controle over je project. Op vraag van WIcreations bepalen zij hoe ze hun content op de site tonen, allemaal via ons overzichtelijk CMS. Enkele voorbeelden:

  • De solutions en technologies pagina's zijn bijna volledig dynamisch opgebouwd. Zowat elke foto, titel, tekst, icon, slider, sectie, subsectie, enzovoort is aanpasbaar. 
  • Aan de rechterkant op elke categoriepagina kan WIcreations zelf bepalen welke anchor links getoond worden, gekoppeld aan de juiste blok op de pagina.
  • Ook voor de cases hebben we ervoor gezorgd dat de klant veel blocks ter beschikking heeft in ons CMS Unleash om detailpagina's zelf op te bouwen.
  • Op de subcategoriepagina's onder Rental (zoals deze) kan je kiezen of je bovenaan een afbeelding, video of niets laat zien. Kies je voor video, dan hoef je enkel maar de link naar de YouTube video in te vullen - geen embedded links of code. Zo maken we het zo simpel mogelijk om videos in te voeren. 

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten