Digital agency Duo & Raversyde: moderne Drupal website met een compleet nieuwe look!

DUO - make it fly avatar
14/04/2021 15:08 in Digital Champs Cases

Digital agency Duo & Raversyde: moderne Drupal website met een compleet nieuwe look!

Vlakbij Oostende vinden we een werkelijk historisch pareltje: erfgoedsite Raversyde. In dit West-Vlaamse provinciedomein staan onder andere erfgoedbeleving en natuurontwikkeling- en behoud centraal. We zijn fier op onze jarenlange partnership met de Provincie West-Vlaanderen, en zijn dan ook in onze nopjes om Raversyde te mogen verblijden met een vernieuwde website. Het CMS is daarbij gemoderniseerd, en voorzien van een fraai design dat het veelzijdige karakter van Raversyde weerspiegelt. 

Zo hebben wij de wensen van Raversyde digitaal tot leven gebracht:

de uitdaging:

Erfgoedsite Raversyde is een fascinerende plek waar je de geschiedenis kan voelen en beleven alsof het gisteren was. De nieuwe website moet deze sfeer dan ook tot in de puntjes uitstralen. Daarnaast was het ook tijd om de verouderde Drupal 7 backoffice in te ruilen voor een recentere versie.

de oplossing:

De opdracht was helder: creëer voor provinciedomein Raversyde een moderne nieuwe website, dat het kloppend hart van de erfgoedsite ook op online vlak reflecteert. Door samen met de mensen van Raversyde rond tafel te zitten kregen we een goed beeld waar Raversyde precies voor staat, en wat ze wilden bereiken met de nieuwe website. Om Raversyde van een passende digitale identiteit te voorzien, startte ons projectteam met het ontwerpen van een nieuw design. We vertrokken hierbij vanuit de huisstijl van Raversyde. Ook het achterliggende CMS werd opgefrist.

de resultaten:

Een vernieuwde en gebruiksvriendelijke Drupal website met een levendig design. Daarbij ontbrak een SEO-migratie uiteraard niet. Op deze manier blijft Raversyde vindbaar op zoekmachines zoals Google. De unieke sfeer van deze historische erfgoedsite is nu ook digitaal duidelijk voelbaar. Je krijgt spontaan zin om deze magnifieke plek in Oostende in levende lijve te ontdekken.

Missie geslaagd!

Lees de complete case van Raversyde hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten