Agenda

 1. 14 nov
  academy
  Google Analytics Masterclass
  Gentbrugge
  Digital Analytics Event small visual 804x528.png There are 12 places available.

  Je gebruikt Google Analytics al, maar nu wil je de Analytics kampioen van je bedrijf worden? Woon deze eendaagse interactieve cursus bij en verdiep je in campagne analyse, e-commerce tracking, segmentatie-analyse, funnel en conversie analyse, conversie-optimalisatie en A/B testing.

 2. 15 nov
  academy
  Workshop Visie en gedragscode over grensoverschrijdend gedrag
  Antwerpen
  opleiding-visie-medarte.png There are places available.

  Hoe ga je om met conflicten die verhit geuit worden, geroddel op de werkvloer, ongepaste opmerkingen? Het begint bij een visie. Tijdens deze workshops word je begeleid in het opstellen ervan en bespreekbaar te maken.

 3. 15 nov
  academy
  Workshop Grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar maken
  Antwerpen
  opleiding-gog-mediarte.png There are places available.

  Hoe ga je om met conflicten die verhit geuit worden, geroddel op de werkvloer, ongepaste opmerkingen? Een gemeenschappelijke taal hebben om hierover te spreken is belangrijk. Het Vlaggensysteem media & digitale sector is hiervoor een handige tool. 

 4. 16 nov
  academy
  BEING Agile Academy
  Mechelen
  BeingAgile_Academy_Website_Event_Small_804x528.png There are 12 places available.

  Hoe kunnen we evolueren naar een organisatie die meer zelfsturend is, vanuit een zelfmotivatie van de mensen zelf? Tijdens deze dagopleiding gaan we dieper in op de mindset, waardes en principes die nodig zijn om een agile structuur in je agency op te zetten.

 5. 23 nov
  academy
  DOING Agile Academy
  Mechelen
  DoingAgile_Academy_Website_Event_Small_804x528.png There are 10 places available.

  Hoe kunnen we evolueren naar een organisatie die meer zelfsturend is, vanuit een zelfmotivatie van de mensen zelf? Tijdens deze training gaan we dieper in op methodes en technieken van Agile. Deze technieken kunnen meteen toegepast worden en zullen mogelijk de flow van de organisatie verbeteren.

 6. 05 dec
  academy
  SEO Academy
  Gentbrugge
  SEO_Academy_Website_Event_Small_804x528.png There are 12 places available.

  Deze advanced SEO opleiding is een ideale opportuniteit om je volledig onder te dompelen in SEO. Alle principes, definities, de SEO road map, use cases van geavanceerde SEO worden in detail toegelicht. Deze praktische opleiding zit vol met tips en biedt een volledig zicht op SEO.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten