Over Verhoog de effectiviteit van je klantencampagnes: combineer AI, ChatGPT, Midjourney en Dall-e voor het beste resultaat!

Verhoog de effectiviteit van je klantencampagnes: combineer AI, ChatGPT, Midjourney en Dall-e voor het beste resultaat!

Haal alles uit AI: krijg ChatGPT en Midjourney helemaal onder de knie

Breng de sociale media van je klanten naar nieuwe hoogten door gebruik te maken van een combinatie van ChatGPT en MidJourney, ondersteund door AI-tools zoals Dall-e en andere.

Tijdens 2 online sessies doe je diepgaande kennis op over de mogelijkheden van ChatGPT en MidJourney, en ook hoe je ze effectief integreert in je digitale en sociale mediastrategieën. Je leert over de nieuwste ontwikkelingen in AI en hoe je deze kunt benutten om boeiende en doelgerichte content te creëren.

In de praktische workshop pas je de verworven kennis direct toe. Onder begeleiding van Jan Moons als expert in AI, Deep Learning, UX en hyperautomation, ga je aan de slag met het creëren van impactvolle content voor sociale media, waarbij je de kracht van ChatGPT en MidJourney ten volle benut.

Kortom, deze hybride opleiding biedt een perfecte combinatie van theoretische kennis en hands-on ervaring om jouw sociale mediastrategieën naar het volgende niveau te tillen.

Een zeer praktische training die direct toepasbaar is!

Timing

Online: dinsdag 21/05 en donderdag 23/05 (9u- 12u30), via Zoom
Fysiek: van 9u tot 17u (catering inbegrepen - keuze uit 2 locaties)

  • dinsdag 18/06, Gent te bedrijvencentrum De Punt
    of
  • dinsdag 04/06, Hasselt bij Monocode

Voor wie?

  • Project, product en account managers
  • Marketing
  • Content creators
  • Designers
  • UX professionals (visual, concept, service designers)

Docent

Jan Moons is docent in UX, AI en hyperautomation én freelance user researcher en coach. In de digitale sector kennen we Jan ook als co-founder van UXprobe, een online dienst voor het uitvoeren van remote unmoderated usability testen. Tussendoor geeft hij les in hogescholen over ChatGPT, AI deep learning en LLMs.

Korting

Is je bedrijf nog geen lid van FeWeb, dan is dit het moment! Zo verdien je meteen je lidgeld geheel of gedeeltelijk terug.

Daarnaast kan je beroep doen op de KMO-Portefeuille (als je bedrijf in Vlaanderen ligt) waarbij je tot 30% van de bijdrage kan recupereren.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
FeWeb Fan € 595,00
FeWeb Member € 495,00
Non Member € 795,00

Word gratis FeWeb Fan of word FeWeb Member

Opleidingspremies

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor FeWeb vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten