Over UI/UX design in Figma

UI/UX design in Figma

Figma is een zeer krachtige ontwerptool die helemaal binnen je browser werkt. Het is gelijkaardig aan Sketch en Adobe XD maar het maakt het voor teams makkelijker om samen software te ontwerpen met uitgebreide ontwerp-, prototyping- en codegeneratietools. En het heeft het grote voordeel dat het zowel werkt op Mac als Windows.

In het eerste gedeelte van deze opleiding gaan we samen door de Figma user interface, met zijn krachtige tools om je ontwerpen responsive te maken en componenten om een bibliotheek te bouwen van design elementen die je doorheen jouw projecten kan (her)gebruiken.

In het tweede gedeelte zullen we samen een mobiele app ontwerpen en prototypen, bestaande uit verschillende artboards, custom icons, afbeeldingen en teksten editeren, etc... om een realistisch uitziende app te maken die kan gevalideerd worden met potentiële gebruikers.

Afspraak in Gentbrugge op 9 mei van 09u30 tot 16u00!

Voor wie?

Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende UI/UX designers die Figma willen leren gebruiken als voor doorwinterde designers die willen overschakelen van tools zoals Sketch of Adobe XD.

Docent

Jan Moons is freelance user researcher en coach. Co-founder van UXprobe, een online dienst voor het uitvoeren van remote unmoderated usability testen. Meer dan 20 jaar ervaring in het user experience domein met focus op gebruikers- / usability testen.

Korting

Is je bedrijf nog geen lid van FeWeb, dan is dit het moment! Zo verdien je meteen je lidgeld geheel of gedeeltelijk terug.

Daarnaast kan je beroep doen op de KMO-Portefeuille (als je bedrijf in Vlaanderen ligt).

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Word gratis FeWeb Fan of word FeWeb Member

Opleidingspremies

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor FeWeb vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten