Link Optimizer

Link Optimizer

Bij Link Optimizer zijn we gespecialiseerd in professionele linkbuilding en alles wat daarbij komt kijken. Onze focus ligt dan ook op de volgende diensten:

Ons doel? Websites beter laten scoren in de zoekmachines. Logischerwijs leggen we daarbij de focus op Google.

Wie zijn onze klanten?

Van eenmanszaak tot multinational en alle bedrijven daartussen. De meeste van onze klanten bevinden zich in België en Nederland. Ze doen beroep op ons omwille van onze specifieke expertise en resultaatgerichte aanpak. Keer op keer kunnen we onze resultaten bewijzen en meewerken aan de groei van onze klanten op het internet. 

Onze dienstverlening?

Bij Link Optimizer garanderen we kwalitatieve linkbuilding. We leggen waardevolle, betrouwbare en relevante links naar de website van onze klant, zodat deze beter scoort in de zoekmachines. Dit doen we op een doordachte en onderbouwde manier. We houden daarbij natuurlijk rekening met de laatste algoritmes van Google. Naast linkbuilding staan we ook in voor linkdetox, het verwijderen van onbetrouwbare links. Deze links halen de resultaten van onze klanten immers onderuit en zijn dan ook nefast.

Waar staan we voor?

Een open communicatie in alle transparantie. Wij streven steeds naar een langdurig partnership met onze klanten. We definiëren duidelijke doelstellingen en streven ernaar deze te overtreffen. Een professionele dienstverlening mét resultaat, daar mag u op rekenen.

Onze visie

We willen dat linkbuilding en linkdetox geassocieerd worden met Link Optimizer. We willen dé referentie zijn in Vlaanderen op dit vlak. Dit willen we bereiken met een open en eerlijke communicatie. Dit in partnership met onze klanten. De resultaten van onze klanten in de zoekmachines verbeteren, dat is het uitgangspunt.

SEO is belangrijker dan ooit en essentieel voor het succes van de business van onze klanten. Als linkbuilding specialist willen we ervoor zorgen dat onze klanten scoren en meer omzet genereren. Hiervoor wenden we al onze expertise aan.

Adres
Grote Thems 37D
8490 VARSENARE
Website
https://www.linkoptimizer.be/
Werktalen
Nederlands
Bedrijfsgrootte
Freelance
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten