Krits

Krits

Slimme apps voor slimme ondernemers
Krits is de expert in het ontwikkelen van slimme, op maat gemaakte digitale oplossingen. Ons focus ligt op het creëren van innovatieve en efficiënte digitale tools voor onze klanten.

Ons doel is het leven van onze klanten gemakkelijker te maken door verschillende processen te automatiseren en hun tijd en geld te besparen

Wat is een slimme ondernemer?

Bij Krits weten we dat succes in zaken draait om visie en strategie. Maar wat maakt een ondernemer echt slim? Een slimme ondernemer begrijpt dat technologie en innovatie de sleutel zijn tot groei en succes. Van het benutten van geavanceerde oplossingen tot het nemen van datagestuurde beslissingen, wij helpen u om slimmer te ondernemen.

Onze op maat gemaakte softwareoplossingen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door slimme apps te ontwikkelen, kunnen we uw bedrijfsprocessen stroomlijnen en optimaliseren. Dit betekent dat u zich kunt richten op strategische beslissingen en waardevolle werkzaamheden, terwijl repetitieve taken geautomatiseerd worden.

Application development & integration
 
40%
Website, webshop & app building
 
30%
Design, user experience & usability
 
15%
Digital strategy & campaigns
 
15%
Adres
Winkelstraat 4a
3720 KORTESSEM
Website
https://www.krits.be
Werktalen
Nederlands
Bedrijfsgrootte
Gemiddeld (5 tot 10)
Extra informatie

Social media
Krits LinkedInKrits Facebook
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten