Diggiehippie.tech

Diggiehippie.tech

Bij Diggiehippie bied ik een scala aan diensten aan om jouw online aanwezigheid te versterken en je digitale doelen te bereiken. Als zelfstandig webdesigner en ontwikkelaar kan ik je persoonlijke aandacht en expertise bieden. Hier is een overzicht van mijn belangrijkste diensten:

WEBDESIGN EN -ONTWIKKELING

Ik creëer unieke, op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en doelstellingen. Van ontwerp tot ontwikkeling, ik zorg ervoor dat jouw website functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is.

SEO-OPTIMALISATIE

Verbeter de zichtbaarheid van je website in zoekmachines met mijn SEO-optimalisatiediensten. Ik help je de juiste zoekwoorden te vinden, content te optimaliseren en technische aspecten te verbeteren om hoger te ranken in zoekresultaten.

EMAILMARKETING

Bouw sterke klantrelaties op en breng je boodschap over via doelgerichte emailmarketingcampagnes. Ik help je bij het opzetten, beheren en optimaliseren van effectieve emailmarketingstrategieën.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Of het nu gaat om het configureren van je smartphone, het installeren van software, of het oplossen van technische problemen, ik ben er om je te ondersteunen.

WEBSITE ONDERHOUD

Een goed onderhouden website is essentieel. Ik neem de zorgen van website-onderhoud uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

GRAFISCH DESIGN

Naast webdesign bied ik ook grafisch ontwerp aan, waaronder het maken van visitekaartjes, flyers en ander promotiemateriaal.

Website, webshop & app building
 
95%
Design, user experience & usability
 
5%
Adres
Kerkstraat 31A3
2240 MASSENHOVEN
Website
https://www.diggiehippie.tech
Werktalen
Nederlands
Bedrijfsgrootte
Freelance
Social media
Diggiehippie.tech Facebook
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten