Bisou Awards vieren influencer marketing op 16 oktober

Bisou Awards vieren influencer marketing op 16 oktober

5 juli 2024

Met de Bisou Awards krijgt België er een glamoureuze awardshow bij, een die de crème de la crème van de Belgische influencer wereld en de synergie tussen influencers en merken in de bloemetjes zet. Want de tijden dat influencer marketing een verwaarloosbaar onderdeel waren van een marketing campagne zijn lang vervlogen. Vandaag zie je ijzersterke influencercampagnes verschijnen die hoge toppen scheren creatief én in bereik. Tijd om die initiatieven de nodige erkenning te geven. Met de steun van de Influencer Marketing Alliance, powered by FeWeb.

Plaats van afspraak voor de eerste editie van de Bisou Awards is het Casino van Knokke-Heist, een locatie met een rijke geschiedenis én met grandeur in overvloed. Daar wordt dit najaar de nodige glam aan toegevoegd door de aanwezigheid van de meest invloedrijke influencers en brands. En invloed gaat verder dan likes en volgers. De kern? Erin slagen om online een geloofwaardig verhaal neer te zetten dat mensen overtuigt om tot actie over te gaan. 

De Bisou Awards komen er in samenwerking met Coca-Cola, met een brede ondersteuning vanuit de Influencer Marketing Alliance (powered by FeWeb), ACC en BAM (Belgian Association of Marketing). En dit met een duidelijke boodschap: influencer marketing werkt en is there to stay. De awardshow bestaat uit twee onderdelen:

 • Bisou for Influencers, waarbij influencers in 12 categorieën - bijvoorbeeld Wellbeing & Selfcare, Lifestyle & Family, maar ook Social Impact - genomineerd kunnen worden.
 • Bisou for Brands bestaat uit 4 categorieën waarbij authentieke, duurzame en creatief sterke samenwerkingen tussen influencers en merken een prijs in de wacht kunnen slepen.

Op die manier komen het brede spectrum van influencer marketing en de impact die het kan genereren aan bod. 

Met een shiny rode loper-event en glamoureuze (tweetalige!) awardshow - inclusief galadiner & zwoele afterparty - dient het evenement als de perfecte broedplaats om nieuwe samenwerkingen te smeden. Niet alleen influencers uit beide taalgebieden van ons land, maar ook agencies en merken komen samen om de kracht van influencer marketing te vieren. 

Deel jouw succesverhaal en maak kans op een Bisou Award!

Ben je trots op een campagne die je het afgelopen jaar gerealiseerd hebt in samenwerking met influencers? Dien dan nu je case in voor de Bisou Awards! Laat zien hoe jouw merk en influencer(s) samen een succesvolle campagne hebben opgezet die resulteerde in authentieke connecties, meetbare resultaten en een blijvende impact. Word lid van de Bisou Awards-community en vier de kracht van influencer marketing om positieve verandering teweeg te brengen. Mis deze unieke kans niet om je werk te presenteren aan een breed publiek van experts en professionals in de influencer marketingbranche.

Categorieën:

 • Bisou voor meest authentieke samenwerking:
  Vind de perfecte match! Deze award gaat naar influencer-samenwerkingen waar merkidentiteit en influencer perfect samenkomen. #merkbff's

 • Bisou voor beste resultaten van influencer marketing:
  Laat zien wat werkt! Deze award is voor de meest effectieve marketingcampagnes met focus op conversie, betrokkenheid en bereik. #besteenuitstekendste

 • Bisou voor meest originele influencer campagne:
  Deze award belicht baanbrekende samenwerkingen die de grenzen verleggen. #nooiteerdergezien

 • Bisou voor meest impactvolle influencer marketing award:
  Maak een verschil! Deze award gaat naar campagnes die een positieve verandering in de samenleving teweegbrengen. #veranderingtengoede

Wie kan een case indienen?

 • Merken: Bedrijven van alle grootte-ordes die influencer marketing campagnes hebben gevoerd en hun werk willen tonen.

 • Influencers: Content creators die succesvol hebben samengewerkt met merken in een influencer marketing campagne. Laat je creativiteit, impact en bereik zien.

 • Agentschappen: Marketing-, PR-, creatieve en digitale bureaus die een influencer marketing campagne willen presenteren waarin ze creativiteit en strategische impact tonen.

 • Gezamenlijke inzendingen: Gezamenlijke inzendingen van merken, influencers en/of bureaus om uitzonderlijke samenwerking en creatieve synergie te tonen.

Deadline voor inzendingen: 10 augustus 2024

Bezoek de Bisou Awards website voor meer informatie en om je case in te dienen: https://www.bisouawards.be/bisou-for-brands

Contact: contact@bisouawards.be

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten