Create: congres voor content creators

Create: congres voor content creators

3 mei 2023

Hoe kan je als contentcreator een bloeiende carrière uitbouwen? Neem deel aan Create, het eerste prestigieuze meerdaagse congres voor contentcreators in België en ver daarbuiten, van 5 tot 9 juni 2023. Het evenement van Mediaforta met de steun van FeWeb en het Content Creators Platform vindt online plaats, deelname is gratis.

Het aanbod aan digitale content is groter dan ooit. Daardoor is ook de vraag naar kwalitatieve digitale content groter dan ooit. “Create heeft als opzet om contentcreators te inspireren, nieuwe ideeën aan te reiken en de weg te tonen naar succes in dit vakgebied”, aldus Tom Peeters, oprichter en CEO van organisator Mediaforta.

Tom Peeters: “Ons doel is om alle gepassioneerde contentmakers samen te brengen op één plek om kennis en ervaring over contentcreatie te delen. En natuurlijk om plezier te beleven tijdens het netwerken en groeien. 

“Dat doen we door een gratis 100% digitaal internationaal evenement te organiseren om een ​​wereldwijde gemeenschap te creëren waar makers van inhoud gemakkelijk lid van kunnen worden.”

Create vindt online plaats, van 4 tot 9 juni 2023. Deelname is volledig gratis. Een select gezelschap van Belgische en internationale experts zal spreken over copywriting, multimedia (incl. podcasts, videoproductie, etc.), social media en contentplatforms.

>> Inschrijven kan hier

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten