SiteManager, Combell, Teamleader en Feweb organiseren eerste editie Grow Together

SiteManager, Combell, Teamleader en Feweb organiseren eerste editie Grow Together

23 juli 2019

Growtogether.jpg

SiteManager, Combell, Teamleader en Feweb slaan de handen in elkaar om de Belgische community van agencies, creatieve studio’s, en marketing bureaus samen te brengen op Grow Together.

Waar vroeger de expertise van agencies vooral op het technische lag, komt vandaag de dag meer en meer de focus te liggen op een totale dienstverlening. We zien in de markt dan ook nieuwe business modellen ontstaan waarbij agencies intens gaan samenwerken met externe partners, freelancers, of andere agencies. Het kunnen opzetten van nieuwe partnerships en productieve samenwerkingen is dan ook een must.

“Agencies zijn niet alleen concurrenten van elkaar, ze zijn heel vaak ook partners. Het ene agency is gespecialiseerd in websites, het andere in video marketing. Wanneer beide bedrijven hun expertise bundelen en samenbrengen in één project, krijg je vaak een heel mooi resultaat”, zegt Alexander Hoogewijs, CEO van SiteManager. “We vonden het dan ook heel belangrijk dat FeWeb, als federatie van digitale dienstverleners, mee haar schouders zet onder dit project.”

Met Grow Together willen we zaakvoerders en medewerkers van agencies, grafische studios en marketingbureaus, nieuwe praktische inzichten aanreiken om hun zaak verder te doen laten groeien. Dit door middel van inhoudelijke workshops, inspirerende keynotes en interessante product demos. 

De meeste van deze workshops wordt gegeven door agencies zelf, en ook twee van onze key note sprekers zijn zelf zaakvoerders van agencies. Zo staan o.a. Andy Coomans (marketing agency NMG) en Alexander Vuylsteke (digitale marketingstudio Yools) op het podium. De eerste zal spreken over uitdagingen als ondernemer in de marketingsector, de tweede over hoe je een klantgerichte aanpak kan combineren met efficiënte bedrijfsprocessen.

Grow Together vindt plaats op 24 september te Gent. Grow Together is een gezamenlijke organisatie van SiteManager, Combell, Teamleader en Feweb.

Tickets & info via www.growtogether.be. FeWeb-leden genieten van een ledenkorting (stuur ons een mailtje)!

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten