La Trappe

Flexibel en meertalig platform voor de lekkerste Trappist van Nederland

De populariteit van speciaalbier blijft toenemen. Zowel in Nederland als buiten onze landsgrenzen. La Trappe wilde een schaalbaar en toekomstproof merkplatform ontwikkelen ter ondersteuning van hun lokale en internationale merkbeleving.

Uitdaging

Met welk doel bezoekt een consument onze website? En wat zijn onze communicatie doelstellingen als merk, organisatie en echte Trappist? Een pragmatisch ‘discovery traject’ gaf antwoord op deze vragen. Zo ontstond een website concept en een platte structuur die zich laat vangen in een 3-tal toptaken: de Trappistenbieren, een bezoek brengen aan en het verhaal van La Trappe.

Concept

De ultieme beleving van het merk ervaar je door een proeverij of excursie. Om dit proces te optimaliseren ontwikkelde La Trappe de mogelijkheid tot het online reserveren en betalen van een excursie of proeverij. De bezoeker heeft realtime inzicht in de beschikbaarheid op basis van taal, aantal personen, datum en voorkeurstijd. Daarnaast kan men aangeven of er personen onder de 18 jaar in het gezelschap zijn. Na afronding en betaling ontvangt de bezoeker een voucher als toegangsbewijs op de dag zelf. Liever een excursie of proeverij cadeau doen? Daarvoor ontwikkelde La Trappe we een online bestelstraat voor cadeaubonnen.

La trappe output.jpg

Realisatie

La Trappe is wereldwijd verkrijgbaar. Vandaar bij aanvang de wens voor een meertalig platform. De website is momenteel in 7 talen beschikbaar. De content & CMS architectuur stelt de editor eenvoudig in staat op één plek generieke data te beheren. Denk aan de productinformatie, maar het geeft ook de flexibiliteit om per land andere content aan te bieden en te voldoen aan lokale behoeften en regelgeving rondom alcohol.

https://nl.latrappetrappist.com/

> terug naar Digital Champs

La trappe paters.jpg

Digitale Kampioenen
maken het verschil

Door in digitaal te investeren, optimaliseer je je processen en sta je open voor groei. Zo wordt je een Digital Champ.

Maar een kampioen wint nooit alleen wint: hij omringt zich met digitale experten waarop ie kan vertrouwen.

Via de gedragscode van FeWeb garanderen zij professionalisme en transparantie. 

Zij maken dag in dag uit knappe digitale pareltjes:

Ontdek hier
alle cases

> terug naar Digital Champs

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten