Heyerick

Heyerick heeft 1 winkel voor de professionals in Workwear, Safety@heigth & Tools te Nazareth. Daarnaast investeerden ze een aantal jaar terug in een B2C en B2B webshop op Magento. Aangezien de webshop ook is gekoppeld met het ERP systeem is de online verkoop dus naadloos geïntegreerd met het gebruikelijke verkoopskanaal.  Pieter Heyerick is als zaakvoerder uitermate tevreden van de investering en zijn samenwerking met zijn webbouwer.

Uitdaging

Heyerick.pngDe investering in de webshop was niet gering maar toch een bewuste keuze omdat Heyerick als bedrijf ook van de online mogelijkheden wilde gebruik maken. Er waren hierbij een aantal technische uitdagingen zoals de integratie met het ERP systeem en ook moest de look&feel in lijn zijn met de offline identiteit in de winkel. 

Oplossing

Aangezien de webshop ook is gekoppeld met het ERP systeem is de online verkoop dus naadloos geïntegreerd met het gebruikelijke verkoopskanaal.

Resultaat

De online verkoop kende de afgelopen weken een belangrijke stijging waardoor de corona crisis een kleinere impact had dan mogelijk was. De ambitie van het bedrijf komt ook naar voren in de creativiteit dat het bedrijf aan de dag legt. Zo plaatsten ze een container om afhaling zo veilig mogelijk te maken en zorgden ze voor een eigen leverservice.

https://www.heyerick.be/

> terug naar Digital Champs

Digitale Kampioenen
maken het verschil

Door in digitaal te investeren, optimaliseer je je processen en sta je open voor groei. Zo wordt je een Digital Champ.

Maar een kampioen wint nooit alleen wint: hij omringt zich met digitale experten waarop ie kan vertrouwen.

Via de gedragscode van FeWeb garanderen zij professionalisme en transparantie. 

Zij maken dag in dag uit knappe digitale pareltjes:

Ontdek hier
alle cases

> terug naar Digital Champs

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten